0

evlilik dışı ilişkiler yaşayıp ahlak timsali kesilen insanlar ne kadar örnek teşkil eder?

daha magazinsel bir soru. bir çoğu yıllardır tv lerde.tanınan simalar. çoğu toplum tarafından taktir görmekte.aslında iğrenç, incitici ve ucuzlatıcı..

4 cevap
0

ya zaten bunu herkes biliyor ama bunlar siradanlasti artık herşey normal hayatta da varmış gibi yansitilip ozendiriliyor.çoğu gayrimeşru ve normalmis gibi gösteriliyor toplumun ahlâki bozuluyor.

0

özcan denizin gayri meşru çocuğunun gündeme düştüğü ve hayırlı olsun mesajlarının havalarda uçtuğu bir ülkede sizin gibi insanlar kalmış olması çok güzel.

0

tanınmış insanlara bu durum çok normal gelmektedir. türlü ahlak dışı ilişki yaşayıp daha sonra evlenip çocuk sahibi olup ekrana çıkıp ağladıklarında her şey temizleniyor. bunu tabi ki sıradan insanlarda da görüyoruz. insanları dış görünüşüne göre eleştirip, kendisini dindar ve ahlaklı olarak tanıtan birisinin çok farklı bir insan olduğunu öğrenmiştim. bunun gibi başka örneklere de çok şahit oldum aslında.

0

ne yazık ki böyle insanlar etrafımızda var. bunlar toplumun ahlak ve namus bekciliği temsilcisi oldugunu düşünseler bile biz neyin ne olduğunu biliyoruz. eğer birisini seviyorsan veya onunla bir şey yaşamak istiyorsan git evlen! ne kendi adına nede ailenin adına leke getimenin ne anlamı var ?
ya hadi diyelim ki şeytana uydun böyle bir hata yaptın. inan bunu anlarım hatasız kul yok der gecerim. fakat bunu yaptıktan sonra ne diye cıkıp sağda solda raklam yapar gibi anlatıyorsun ? ne gerek var ? bırak sende saklı kalsın, bunu başka birisinin bilmesine gerek yok! böyle bi şey yapıyorsan bari utanmayı bil! cıkıp sağda solda ahlak dersi vermeye kalkma!