0

suriyeliler en başından beri büyük sorundu bu sadece görmezden gelindi.
sadece savaştan kaçmak deniyordu ama şuan keyfi bir durum oldu. kendi insanımız işsizlikle sınavlarla uğraşırken onlar ellerini kollarını sallıyarak istediklerini elde ediyorlar. :(

0

türkiye'de birçok ırktan insanlar yaşıyor zannetmiyorum suriyelilerin ileride sorun olacağını zamanla onları da kendimizden biri olarak görmeye alışırız herhalde

0

yüz milyon suriyeli var ülkemizde. adamlar kendi memleketleri gibi rahat ve gevşekler. bayramda kendi memleketlerine gidiyorlar tekrar turkiye'ye geliyorlar burda ekmek elden su gölden maaş alıyorlar bizim insanımıza bu kadar ayrıcalık tanınmıyor evli evine köylü köyüne dönmeli ülkemizde yakında suriyelilerde özerklik isterse sakın ola şaşırmayın.

1

çok hızlı uruyorlar. yıllar sonra türk nüfusunu geçebilirler. çok büyük tehtid.

1

ilerleyen dönemleri beklemeye gerek yok şuan bile sorun teşkil ediyorlar sayelerinde işsizlik ve ev kiraları tavan yaptı.

-1

aslında şöyle bir baktığım zaman, türkiye için bu durumu uygun bulmuyorum. bunu söyleme nedenim, önümüze çıkan kötü örnekler. suriyelilerin yaptığı hırsızlıklar vs. ama bunun yanında gerçekten bu ülke için çalışan suriyelilerde var. öte yandan diyorum ki, aynı durum bizim ülkemizin başına gelse? düşünsenizde savaştan kaçıp başka bir ğlkeye sığınıp , ışıklarda dilencilik yapıyorsunuz. kendinizi bir hayal eder misiniz? empati çok öenmli.

1

suriyeliler ilerde cok fazla sayıda olacak buda türkiye için iyi degil