0

adı üzerinde "günlük". günü gününe yazılır ki her olay hatırlanır. değişimler, sevinçler, üzüntüler gözle görülür. aslında insan günlüğü hüzünlüyken ya da sevinçliyken de yazabilir ama o zamanda tekdüze bir durum ortaya çıkacaktır. hayat güllük gülistanlık olmadığı için her duyguyu yansıtman gerekir. böylece ileride okurken daha çok keyif alıyorsun.

0

aslında günlük her gün tutulur diye bir şey yoktur . isteyen hergün tutar isteyen zaman zaman tutar . ancak adı günlük olduğu için hergunde tutabilenler vardır tabiki . bunun sebebi , gün içerisinde yaşadıklarınızı paylaşmanız anlatmanız içindir. neler yaşadıysanız kendi düşündüklerinizle harmanlayarak anlatırsınız.

0

günlük bazen iyi bazende kötüdür iyi saklarsan çok iyi saklayamazsan çok kötü sonucta orda herşeyini gün gün yazdığımız için çok iyi bir yerde tutulması gerekmektedir ben günlük tutmam tutanlarada tavsiye etmem

0

günlük hergün tutulur çünkü o gün içerisinde yaşadıklarnı kaleme almak duygularını yazıya dökmek demektir günlük.günlük insanın içini döktüğü dertleştiği özelidir

0

yaşadığımız günleri ileride hatırlamak için biz günlük tutarız

0

gün gün yapılan mutlu anları mutsuz anları unutmamak adına yazılır.

0

adi ustunde. gunluk. gun gun tutuluyor.....

0

her gün tutma zorunluluğu ya da kuralı olduğunu düşünmüyorum. ama amaç gün içinde yaşadıklarını yazdığın ve sonra dönüp baktığında bazı şeyleri daha iyi anlamana yardımcı olmaktır zaten.

0

çünkü adı üzerinde günlüktür. her gün biriktirilen anıların kayda geçmesi gibi bir olaydır. ama her gün yazmak mantıklı mı sorgulanabilir. bana göre her gün yazmak gereksizdir. çünkü her gün katda değer bir olay yaşamıyorum ki ben.
benim duyguluğum var mesela. ben ne zaman yazmak istesem ne zaman duygu yoğunluğu yaşasam yazarım ona. hem beni rahatlatır hem de biriktirdiğim anıları bir kereden anlatmış olurum ve beni o bunalımdan kurtarır. her gün yazmaya kalksam değerini kaybeder bir süre sonra sonra basitleşir ve bana zor gelir diye düşünüyorum yazma işi.

0

günlük adı üzerinde her gün tutulmalı anılar biriktirilmelidir.

0

günlük genel olarak tutulduğu zamanlar ilkokul çağlarında oluyor.ama ondan sonra alışkanlık haline getirmeniz mümkün aslında.çünkü belli bir olayları oraya anlatıyoruz ve içimizi döküyoruz.ilerleyen yaşlarla da genellikle günlük tutan kişileri de görmek mümkün. zaman zaman kendi içimize attığımız şeyleri günlüğümüzde yazarak paylaşıyoruz.tutulan günlükler genel olarak gizli tutulur ve kimsenin okumaması için gizli bir yerlere koyulur hayatta kilit ile kapatılması gerekiyor. eskiden ben de tutardım ilkokul çağlarında öğretmenimiz tarafından yaz aylarında ne yaptığımızı ve neler ile uğraştığımızı bilmek istiyordu. ama sonradan bıraktım ve normal bir şekilde günlük tutmaya başladım.

0

günlük neden her gün tutulur çünkü günlük yaşamımızı anlatmak için yazılan bir türdür .ve günlük ne yapıldığını neler yaptığını ne ile meşgul olduğunu anlatır. onun için günübirlik yazılır.