0

lise arkadaşlarımı tercih ederim, çünkü lise insanların en zayıf olduğu zamanlardır herşeylerini tam belli ettikleri zamanlardır. bir insan en iyi lisede tanınır bana göre üniversitede biraz daha olgun biraz daha gözü açık oldukları için kimin ne yapacağı belli olmuyor ve insan dostunu düşmanını bilemiyor.

0

bence lise daha keyifli tamamen gırgır samata yapıyosunuz unıversite ortamında lisede yaptıgın hareketleri yapamıyorsun herkes bir tribe girmiş oluyor pek keyifli olmuyor o yuzden lise arkadaslıkları daha guzel oluyor.

0

lise arkadaşı menfaatçidir üniversite arkadaslıgı daha da menfaatçidir bu yüzden lise arkadaşlıgı

0

kesinlikle üniversite arkadaşlığı çünkü ilk defa üniversitede birçoğunuz ailelerimiz den ayrılıp başka şehirlere gidiyoruz vr iyi arkadaşlıklar edilirsek onlar bizim oradaki ikinci ailemiz gibi oluyorlar.

0

lisedeki arkadaşlıklar daha masum ve güzel. insanlar birlikte büyüyor, hayatı birlikte öğreniyor...

ama genellikle öğrenim hayatından geriye üniversite arkadaşları kalıyor geriye... irtinbatın kopmadığı, ilerleyen yıllarda da devam eden dostluklar onlar oluyor. gerçi belki internet yoluyla lise arkadaşlarıyla ilişkilerini de devam ettiriyordur artık gençler... yine de bir dalda uzmanlaşırken değişiyor insan ve birlikte değiştikleri ile zaman geçirmek daha çekici olabilir.

0

tabiki üniversite arkadaşlığı liseden kimseyle isim olmuyo