0

muzik dinleyerek yurumegi severim hani derler ya yagmurlu havada aglamayi cok severim agladigim.belli olmaz o misall yagmur yagsin ben yol boyu yurumek isterim .. sonra islanip eve gelmek var bide aman hayaller hayatlar iste :)

0

yağmurlu gün en sevdiğim günlerden biridir. yağmurlu havaları gerçekten çok severim.yağmurlu havalarda daha çok evde olmayı sıcacık bir çay pişirip pencerenin kenarına geçerek dışarı seyretmeyi çok severim yağmurun yağdığını seyretmeyi gerçekten çok severim. pencereye düşen yağmur damlacıklarının seyretmeyi ve fotoğraf çekmeyi gerçekten bayılırım.

0

camdan dışarıyı izleyip topragın kokusunu içime çekip şaçımı ıslatmayı ve çay içmeyi çok severim

0

kulaklığımı takıp müzik dinleyerek yürümeyi çok severim.

0

böyle sevdiğimle şemsiyeyi alıp o hafif bir yağmurda gezmeyi severim.

0

yurumeyi severim,uzun yolculuga cikmayi severim.

0

yağmurlu bir günde genellikle ben dışarı çıkar ve yağmurda ıslanırım ben yağmur'u severim yağmurlu bir günde tanımıştım ben beşiktaş'ın üzerinde çubuklu forması vardı ben beşiktaş aşığım beşiktaş benim için candır gerisi heyecandır beşiktaşlı olmak diğer takımlar gibi olmak değildir çünkü erkek adam renkli takım tutmaz bugün beşiktaş-galatasaray maçı var ve ben beşiktaş'ın kazanmasını canı gönülden istiyorum beşiktaş geçen hafta 2-0 yenildiği maçı içkiye döndürdü ve ben sabah uyandığımda skoru görünce çok sevindim hem de çok çok çünkü uyurken beşiktaş 2-0 yeniyordu ve uyanınca beşiktaş'ın 3 günlük kazandığını görünce çok çok çok mutlu oldum eğer bugün de beşiktaş'ın galatasaray'ı yenerse çok mutlu olacağım çünkü galatasaray genetik puanları sonuç eşitlenecek yenemezsek şampiyonluk diye bir şey olmayacak beşiktaş devirir beşiktaş yağmurlu günde bile üzerinde forması man sıcaklık verir beşiktaş formasıyla karlı bir havada dışarı çıksam bana soğuk olma sıcak olur çünkü beşiktaş siyahıyla sıcak ve yazıyla soğuk yapar gibi kişi beşiktaşlı olacaksa beşiktaşlı olacak galatasaraylı olacaksın galatasaraylı fenerli olacaksa fenerli olacak çünkü kişi her ay bir takım her hafta bir takım değiştirirse öyle bir şey olamaz ortalama ne olur yağmurlu günlerde genelde maçları izlemeyi severim yağmurlu günler güzeldir karlar ağları daha çok severim.

0

yağmurlu bir günde şemsiyeyi alıp yürümek çok güzel bir duygudur. yağmur usul usul yağarken senin o yağmurun altın kısa adımlarla yağmurun tadını çıkararak yürürlük benim en sevdiğim hareketlerden biridir. tabi bunun dışında yapılacak başka şeylerde vardır. örneğin dışarıda yağmur yağarken sen hahve veya çayını yudumlaman en güzel hareketlerden biridir. her insana öneririm. bu yüzden yağmurlu günlerde ya yürümeyi yada evde oturup çay içmeyi çok seven biri olarak teşekkürlerimi sunuyorum.

0

yürümeyi, saçlarımı açıp ıslatmayı çok severim.