0

sağlık için çok yararlıdır. özellikle kilo kontrolü için ve hareketsiz yaşamı olanlar için en kolay yapılabilecek egzersizdir. bahar gelse de yürüyüşe çıksak.

0

nefes darlığı gibi sorunları ortadan kaldırdığı gibi kalbe de faydası olur

0

düzenli yürüyüş kas iskelet sisteminiz için oldukça faydalıdır . ayrıca kalp sağlığı nefes darlığı için faydalıdır . temiz hava almak strese iyi gelir . kendimizi iyi hissederiz . yürüyüş spor yapmak aynı zaman da kilo vermek için de güzel bir yöntemdir .

0

kalp sağlığı için faydalıdır. doktorlar bu konuda uyarılarda bulunuyor. özellikle zayıflamak isteyenler içinde her gün belirli bir saat yürümek şarttır.

0

düzenli yürüyüş yapmak cigerler için cok iyidir solunum yollarini açar ve daha rahat oksijen alınmasını sağlaf benim bildiklerim bu şekildedir.

0

düzenli yürüyüşün ilk aklıma gelen faydası kronik hastalıkların ortak yönü olan hareketsiz hayatı ortadan kaldırır ve kilo alımını durdurur.her gün düzenli yürümek kalbimizi ve akciğerimizi korurken ,günümüzdeki en büyük sağlık düşmanlarından biri olan stres düzeyini düşürerek daha sağlıklı bir hayat sürmemize fayda sağlar.ayrıca düzenli yürüyüş kandaki kolestrol seviyesini azaltıp,tansiyonun düşmesine yol açar.bağırsaklarımızın çalışmasına yardım ederken ,kaliteli uyku alıp dinç bir şekilde uyanmamızı sağlar.yaşlı insanlar için yürümek ise kemiklerin güçlenmesine yardım ederek kemik erimesinin önüne geçer.

0

saha enerjik olmamız için büyük bir alternatifdir. düzenli yürüyüş yaparak daha saglıklı yaşamak için ayrı yeten daha zihinde olmamız için gerekli bir aktivitedir. istemsizce olsada günlük olarak 8000 den fazla adım atarak yürüyüş yapmakta oldugumuzda bir gercektir.

0

ciğerleri ni açar fazla yağlardan kurtulursun

1

kalp damar yollarını açar ve sağlıklı olmamızı sağlar