0

yani bu sana kalmış bir şey ikisini de istiyorsan ikisini de git maaşları fena değil ben olsam bilgisayar bence de giderdim çünkü bilgisayarla aram iyi bilgisayarda oturmayı seviyorum oyun oynamayı seviyorum ekran kartı ymış beğenmiş efes değilmiş monitör kasa falan filan onları ben çok seviyorum ani bana göre bilgisayar mühendisliği daha zevkli daha eğlenceli ama inşaat mühendisliği bana göre bir şey değil ne yapacağım ben oraya gidip bana göre bir şey yok ama sen ikisini seviyorsan maaşına bakacaksın başka bir şeye bakamazsın zaten ikisini seviyorsan hangisinin maaşı daha fazla ise ona git ama ona gitmen için de daha dışına gitmek için de düzenli olarak ders çalışmam lazım benim gibi tembel olmaman lazım düşüncelerin bu kadar iyi akşamlar.

0

bilgisayar sektörü çok fazla mezun verdiği için şuan heryer bilgisayar mühendisleri kaynıyor tabikide inşaat mühendisliği.

0

istisnasız inşaat mühendisliği derim. bilgisayar mühendisliği okusan doğru düzgün iş bulamayacaksın ama imşaat sektörü devamlı bir sektör.. her türlü iş bulursun.... küçük ya da büyük firmalar farketmez. eğer birde büyük şehirlerde yaşıyorsan ankara, izmir, istanbul gibi yerlerde çok rahat yaparsın çok kolay iş bulursun.

0

inşaat mesleği insan var olduğu için tükenmeyecektir bu sebepten dolayı inşaat mühendisliği