0

alarm çalıyor uyanıyorum 10 15 dk oyalanıyorum telefonda kahvaltı yapıyorum sonra okula gidiyorum.

0

sabah kalkınca genelde alarmımdan önce uyanırım ve yatağımda yaklaşık 15 ile 20 dakika arasında oyalanırım. sonra ise bir gayret göstermeye çalışarak yatağımdan doğrulur ve saf saf sağa sola doğru bakarım. kendime geldikten sonra da kalkar ve hemen bir tuvalete giderim. ihtiyacımı hallettikten sonra ise banyoya girer ve yüzümü yıkarım. mutfağa geçer ve rutin olan kahvaltımı hazırlarken bugün ne giyeceğimi düşünürüm. sonra okul da sadece okul kıyafetinin giyildiğini hatırlar ve çay kaynayana kadar okul kıyafetlerini üzerime geçiririm. daha sonra kahvaltımı yaparım ve çantamı hazırlarım. banyoya giderek dişlerimi fırçalar ve kişisel bakımımı yaptıktan sonra ayakkabılarımı alır ve servise binmek için bana gösterilen durağa gider ve servise binip okula giderim.

1

sabah kalktığımda ilk önce telefonu elime alıp sevgilime bir günaydın mesajı yazarım. daha sonrasında kalkıp elimi, yüzümü yıkarım. ve sonra hemen kahvaltımı yaparım.

1

sabah ilk kalktığım da sevdiğime mesaj atarım. sonra sorumanide soru cevaplarım sonra ise kahvaltı yaparım.

0

sabah ilk kaltığımda il önce saate bakıyorum saat kaç diye.

0

günlük ruh haline bu bir değişkenlik gösterebilir her gün aynı şeyi yapmaz insanoğlu yüzünü yıkama alışkanlıgından başka her gün yüz yıkanır ama uyku uyanma evresinden her gün farklı eylem ve tiplere yönelir insan

0

sabah alarmla kalkarim ve ilk isim bangir bangir bagiran telefonun alarmini susturmak olur

0

ben sabah kalkar kalkmaz önce telefknuma bakardım sonra yüzümu yikar kendime gelirim disimi fircalarim otururum kahvaltimi yaparim.

0

ben sabah uyandığımda ilk önce spor hareketlerini yapar. sonra lavaboya giderim. oradan çıktıktan sonra elimi yüzümü yıkarım dişlerimi fırçalarım. güzelcene abdestimi alırım, sabah namazının iki rekat sünnetini kılarım biraz tefekkür ettikten sonra iki rekat sabah namazının farzını kılarım sonra biraz daha yatarım.8:30’da uyanıp elbisemi giyip işyerine giderim güzel bir kahvaltıdan sonra işlerimi yapmaya başlarım. benim için gün başlamıştır.

0

elımı yüzümü yıkar ogluma kahvaltısını hazırlar yedırırım. sonra oyun oynarım onunla

0

yüzümü yıkar telefonuma bakar kahvaltı yaparım

1

sabah kalkar kalkmaz ilk önce yüzümü yıkarım. daha sonra yatağıma tekrar gacar tv yi acarım. daha sonra böyle biraz daha vakit geçirdikten sonra ki o zamana kahvaltı hazır olur. sonra geçer kahvaltımı yaparım. daha sonra biraz spor faaliyetin de bulunurum. daha sonra da o gün ne işim gücüm varsa onu yapmaya giderim. herkese kolay gelsin. bol kazançlar.

0

sabah kalkınca ilk olarak telefonumdaki bildirimleri kontrol ederim

0

sabah kalkar kalkmaz elimi yüzümü yıkarım. kahvaltımı yaparım oğlumun karnını doyururum, oğlumla işim bitince hemen sorumani'ye geliyorum zaten.

0

ilk olarak el yüz yıkanır, çay koyulur, kahvaltı hazırlanır, koca uyandırılır.

0

sabah kalkar kalmaz oğlumu okula hazırlar gönderirim kahvemi alır oturur sabah keyfi yaparım sonrası günlük rutin işler

1

ilk iş alarmı ertelemek oluyor her zaman için. telefonla açıyorum günü yani. sonrası evden çıkmak için hazırlanmak ve iş.

0

çocuklarıma kahvaltı hazırlarım .... sonrasında onları kaldırırım

0

öncelikler her zamanki gibi ben yatarken ne olmuş bitmiş diye telefonuma gelen bildirimlere bakarım sonra sorumani ye girerim.