0

cem yılmaz ünlü bir stendapçı, yönetmen, senarist ve oyuncudur. oldukça kaliteli espriler yapmaktadır. gülmekten kırmaktadır. filmleri de izlemeye değer dir. oldukça değişik ve ilginç konuları ele almaktadır. her filmini severek izlemekteyim.

0

ben beğenmiyorum ne kendisini ne de filmlerini. bel altı konuşup komik olduğunu sanan bir insan. üniversitedeyken ev arkadaşım kendisinin büyük hayranıydı bu yüzden ara ara dinlemek veya izlemek zorunda kalıyordum. yaptığı espriler diyemeyeceğim yaptığı konuşmalar sadece beni utandırırdı o kadar. sinema filmine de yine o arkadaşımın zoruyla gittim ve filmini de beğenmedim. bunların yanında çok zeki bir insan olduğunu düşünüyorum. en azından beklenmedik bir söz yada soruyla karşılaşınca hemen cevabını veriyor. bunu da karşısındaki insanı aşağılamadan yapsa daha güzel olacak. tabii ki kötü sorularla sözlerle karşılaşır insan bunlarında cevabını vermesi lazım bu konuda bir sözüm yok hakkını savunsun ezdirmesin kendini ama herkese de yapılmaz be kardeşim. bu yazımı da okusa eminim bana da çok güzel cevabı olurdu kendisinin. fakat ben insanları aşağılamıyorum bunları da onu aşağılamak için söylemedim zaten. sadece fikrimi belirttim kendisi hakkında o kadar.

0

türk mizahında bizim dönemlerimizin en iyi işini hakkını vererek yapan,aldığı parayı sonuna kadar hak eden bir üstad. bel altı espriler yapmadan da insanları güldürebilen kaliteli bir şovmen ben çok seviyorum .

0

komedi diyince akla gelen ilk kisi