0

türkiye spor toto süper lig'de unutamadığım şampiyonluklar bir kaç tane var, onlardan biri 2005-2006 sezonun son haftasında fenerbahçe'nin gerisinde ikinci sırada giren galatasaray'ın şampiyonluğu var çünkü o unutulmaz maç denizlispor-fenerbahçe maçının 16 dakika uzatmalara gitmesi yüzündendi.galatasaray'a gönül vermiş onca insan ölüp ölüp diriliyordu o 16 dakika boyunca,1-1 biten maçta denizlispor aldığı bir puanla ligde kaldı bir yandan da fenerbahçe'nin şampiyon olmasına engel oldu o şampiyonluk yıllar geçse de unutulmayacak bir şampiyonluktu, kendimde galatasaray taraftarıyım ayrıca ve öyle bir bekleyişin içine hiç girmemiştim.bir diğer unutamadığım şampiyonluk 2008-2009 sezonunda lig şampiyonluğunun anadolu'dan çıkması ile oluşan bursaspor şampiyonluğuydu, fenerbahçe son hafta trabzonspor ile evinde oynuyor ve 1-1 biterek şampiyonluğu kaçırdı o maçta bir de taraftar tribünlerin bir bölümünü ateşe verdiler.o bursaspor'un şampiyonluğu çok anlamlıydı ama.bu kaçan iki şampiyonluk da fenerbahçe vardı maalesef, büyük takımların başına bazen mutlu doku anlar gibi böylesi hüzün dolu unutulmaz anlar da gelebiliyor.futbol birilerini sevindirmeli birilerinin de canını yakmalı, acımasız bir oyun ne yazık ki futbol.

0

beşiktaş jimnastik kulübünün 100. yılını kutladığı 2002-2003 sezonunda kazandığı şampiyonluk hala hatırımda. 2002-2003 sezonunda sadece bir kez mağlup olmuştur. buna rağmen sezon içerisinde galatasaray takımıyla büyük rekabet yaşamıştır. ligin 33. haftasında evinde galatasaray kulübünü 1-0 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etmiştir.

0

türkiye liginde en unutamadigim sampiyonluk fenerbahçeli olmama rağmen bursasporun bizden aldığı sampiyonluktur yanlis anons sonucu fenerbahçe taraftari sampiyon olduğunu sandı ama bursaspor sampiyon oldu anonsu geldi sonradan ge fenerbahçeli taraftarlar ve oyuncular adeta yerlere yikildi ve bende çok üzülmüştüm o yüzden unutamadığım şampiyonluk budur.