0

kadıköy: fenerbahçe
beyoğlu: galatasaray, kasımpaşa
başakşehir: medipol başakşehir
beşiktaş: beşiktaş
akhisar: akhisar belediyespor
alanya: aytemiz alanyaspor

0

suan an gozde takkmi basaksehirdir vede cok guclu bir kadroya sahipler vede iyi gidiyorlar 've obur takim kasimpasa onlarda guzel gidiyor bu sene hayirlisi hepside masallah diyelim manisanin takimi var akhisar onlar fena deil. izmir takimi goztepe var antalya takimi var alanyaspor

0

süper lig'de oynayan bir çok ilçe takımı vardır.ligin zirvesine demir atan kadrosunda eduok,trezeguet,diagne gibi isimleri barındıran kasımpaşa istanbul'un bir ilçe takımıdır, alt liglerden buralara kadar gelmiştir. emre belözoğlu, edin visca, emmanuel adebayor gibi güçlü silahlara sahip istanbul başakşehir kulübü'de bir istanbul takımının küçük yerleşim alanlarında bir ilçe olan ve bu ilçeyi temsil eden bir kulüp. yasin öztekin, beto, castro gibi isimlerle izmir'in bir mahalle takımı olan göztepe'yi buraya yazmasam olmazdı. sergen yalçın'lı alanyaspor da bir şirin ilçenin temsilcisi, manisaspor ligde her ne kadar olmasa da geçen yılın çifte kupası sahibi akhisar'da bu ligde adından çok ettiriyor ve bu sene de avrupa'da ülkemizi temsil ediyor.

0

medipol başakşehir, alanya göztepe akhisarspor kasımpaşa

0

valla hiç bilmiyorum futbolla ilgili değilim bütün takımlara başarılar dilerim

0

medipol başakşehir , alanyaspor , göztepe , akhisar belediye gibi takımlar vardır .

0

medipol başakşehir futbol kulübü, kasımpaşa spor kulübü, göztepe spor kulübü, alanyaspor ve akhisar belediye ve gençlik spor kulübü süper ligde oynayan ilçe takımlarıdır.