0

izmir ilinde karsi yaka ve konak meydani cok begenmistim

0

gezdiğim yerler sayılı manisa,izmir,istanbul,ısparta, diyarbakır,çorum, amasya, antalya, muğla konya, fethiye, dalyan, alanya, bolu, amasra , ankara en güzeli benim için ankara diyebilirim.

0

hayatımda gittiğim en güzel yer onun kalbiydi ama beni oradanda kovdu

0

su ana kadar gittigim yerlerden sanliurfa balikli göl. cok guzeldi yani su ana kadar gittigim en guzel yer diyebilirim. balikli göle herkesin gitmesini tavsiye ederim. ha bide kahramanmaraşlıyım ben. kahramanmaraşta yedi kuyular kış aylarinda muazzam bir gezi alani inannin cok eglenirsiniz. öneririm yani kahramanmaraşa yolunuz duserse ozelkiklede kis aylarinda, yedi kuyulari mutlaka gezin derim.

0

hayatımda gittiğim beğendiğim yer bodrumdu gerçekten güzel bir yer şimdi olsa tekrar yine giderim

0

istanbulun eminönü sirkeci üsküdar kadıköy maltepe kartal semtlerini gezip dolaşmıştım.göze hoş gelmişti buralar, bir daha görmek istemiştim buraları.bodrum'a gitmiştim tribün havasına kapılarak, havası suyu çok değişik gelmişti bana.tatil için sakarya karasu'ya gittim arkadaşlarla, geceleyin çok güzeldi oralar ve konser için izmit'e gittim çok eğlenmiştim.

1

hayatımda gittiğim en güzel yer neresidir derseniz bursa'daki misi köyü.. oğlum sabah kahvaltıya bizi götürmüştü.. derenin iki tarafında masalar, farklı işletmeciler kendilerine ait yerler yapmışlar.. masalarda oturup sessizlik, suyun sesi ve yeşillikler içinde keyifle kahvaltı keyfi yaşıyorsun.. çok kalabalık oluyor..erken girmek de fayda varmış.. bundan bahsedip yola çıkmıştık giderken. ama değdiydi..

0

kesinlikle muğla akyaka insana huzur veriyor

0

şuana kadar gittiğim yerler arsında en güzeli datça çünkü sıcak samimi ve tmiz havasıyla küçük bir ada gibi bir yer doğayla iç içe şehir kalabalığından ve o karmaşadan uzaklaşıp kafa dinleyipp tatil yapmak için bireir biçilmiş kaftan niyetine bir yer

0

yani gittiğim değilde gitmeyi çok istediğim bir yer var ama ben şimdi size söylediğimde geri nasıl döndün diyeceksini:))) ama eminim zaman zaman hepiniz gitmek istemişsinizdir .ama zaten çoğumuzun gideceği yerde orası banlarlar diye korkuyorum ama yinede sizi merakta bırakmamak adına söylüyorum “cehennemin dibi “. :)))))

0

şanlıurfa akçakale. nedense çok hoşuma gitti orası

0

daha oyle yer kesfedemedim maalesef