4

en son neyi merak edip googlede arastirdiniz?

merak edilenler

30 cevap
1

genellikle ben google'dan araştırma yaptığım zaman hastalıklarla ilgili araştırma yapıyorum tedavisi ile ilgili bir de eğer tuhaf rüya gördüğüm zaman internetten araştırıyorum ilaç aldığım zaman o ilacın yan etkilerini internette araştırıyorum zararları faydaları nelerdir en çok bunları araştırıyorum.

0

en son annemin kan tahlillerine baktim kreantinine bobrek degerleri yani sonra gamma glutamil sonra crp ve sedimantasyona falan baktim sonra genetik sonuclarina baktim en son googlede arastirdigim buydu..

0

btc şuan ne kadar diye araştırdım demin :()

1

çeyrek altın ve gram altın fiyatlarına baktım. sohbet esnasından yükseldiğini duyduğum için. zaten başka gündem yok, varsa yoksa faturalar, asgari ücret, altın, döviz kurları, kriz, geçim derdi vs.

2

daha çok hastalıklarla alakalı araştırmalar yaparım.

2

en son dersle alakalı bir bilmediğim kelimeye baktım.

1

bebeğimin işgaline ne iyi gelir ? bende bunu araştırdım. bebeğim için yani ishal olmuştu , ne yapabilirim diye araştırma yaptım.

1

sorumani de sorulan sorulara cevap vermek için o soruyla ilgili bir araştırma yapıp, kendi cümlelerimle yazmıştım. telefondan girince safari de en az iki sekme açık olur, birinde sorumani diğerinde ise, google açık olur.

1

hayalimde ki arabanin fiyatini :) ama sonuc pek ic acici degildi :)

1

atlar neden kişner. ;)
tuhaf sanki biraz.dd