1

hangi filmin, hangi karesini duvarınıza tablo olarak asardınız?

ben morgan freeman'ın tanrıyı oynadığı aman tanrım filmindeki unutamadığım o
"be god honey god.." kısmını asardım.

kendinizi iyi hissetmek istediğinizde bence bu filmi seyredin.. her sahnesinde gülün..

4 cevap
0

ben françois roland truffaut'nun 400 darbe filminin son sahnesini asmak isterim.bu sahnede çocuk oyuncu denize bakar kamera çocuğun gözlerine zum yapar.o an işte çocuğun özgürlükle buluştuğu o an eşsiz güzelliktedir.hayatımın filmidir 400 darbe.ilk önce 6 yaşında izlemiştim ve doğal olarak anlamamıştım.daha sonra 18 yaşımda tekrar rastlantısal olarak izledim ve filmi tekrar hatırladım.yeni dalga akımının (fransız)öncüsüymüş bu film.400 darbe fransızca'da okulu kırmak okulu asmak anlamına geliyormuş.5 kez daha izledim bu filmi.çocukluğu yamalı olan herkese öneririm(kimin değilki) bu eşsiz siyah beyaz filmi.

1

charlie chaplin'in yumurcak filminde yumurcakla ikisinin bir kapı önünde oturdukları sahnenin resmini asabilirim bakışları ve duruşları çok şey anlatıyor ve beni çok etkiliyor.çok eleştirel bir yaklaşım bence.

0

bu zamana kadar hiç öyle bir şey yapmadım. beğenmiyorum öyle tablolar asmayı. ergenlik zamanımda galatasaray’ın posterlerini asardım, şimdi bıraktım, şuan bana çok saçma geliyor.

1

ben al paçinonun oynadığı yaralı yüz filminde herkesçe bilinen o fotoğrafını aşmak isterdim. gerçekten harika bir film izleyin izlettirin.