0

bence kullanabilirler. hatta bildiğim kadarı ile futbolcular bunu yapıyorlar zaten ancka adamı kullanıyorlar onu bilemem. ama ağda kullanılabilir hatta daha uzak zamanda çıkmasına sebep olur tüylerin tavsiye edebilirim bence belli bölgeler için erkeklerdeapfa kullanabilir kadınlar kullanır diye bir geçerlilik yok bu bakımdan erkekler de kullanabilir bana kalırsa hatta daha da iyiyi hissedecekelrine inanıyorum.

0

günümüzde agda sadece bayanlar tarafından kullanılacak diye bir şey yoktur erkeklerde agda kullana biliyor yüzdeki bazı bölgelere kulak çevresine kullanırlar agda genelde acı verici oldugunda bazı insanlar agda yerine yakma yöntemi kullanırlar ama ben agdanın daha etkili olduguna inanıyorum ve ben berberlerde genelde agdayı tercih ediyorum sadece kulak ve elmacık kemiği etrafına

0

ağda ne kadar acıtıcı olsada temizzlemek için oldukca etkili bir şey. fakat erkekler bunu pek tercih etmezler.

0

erkeklere ağda tavsiye etmem. neden dersen ? çünkü erkeklerin kılları çok kalın olduğu için canlari çok fazla bir şekilde yanar. kadınların kılı gibi değil erkeklerin kılları. onun için bence erkekler lazer epilasyon yaptırması gerekir. kimisi hiç yaptrmaz istese o kişiye bağlı.

0

agda acilidir, erkeklerde maalesef daha kıllı bu acıya dayanacak erkek çok azdır. illa killardan kurtulmak isteniyorsa lazer epilasyon en etkilisi ve acısizdir.