0

tercih meselesidir bu.ama bu tür erkeklere türkiyede kötü gözle bakılır.

0

çok abes duruyorsa bence gerekli bi durum çünkü artık erkeklerinde bakımlı olması gerekiyor çünkü bizde insanız kendimize bakmak hem özgüven hemde daha rahat ve gün içinde veya hafta içinde daha iyi hissetmemizi sağlayacaktır şükür eskisi gibi değiliz ama hala bu konuda eksik kalıyoruz özellikle koku konusunda

0

tercih onların. kendilerini nasıl rahat buluyorlarsa onu yapmalı insan

0

bir kaç arkadaşım var kaşlarını aldıran çok komik gözüküyorlar maalesef tabi ki insan vücudunun temizliğine dikkat etmeli ama ne biliyim çok garip gözüküyor pek tasrif etmiyorum

0

bence bir erkekte bakımlı olabilir bu konu da bir önyargı yok açıkcası biliyorsunuz ki bazı futbolcular da tüylerini aldırırlar. bu bakımdan bir sakınca görmüyorum. eğer karşınızdaki kişinin kaş yapısı bozuksa yada çok fazlaysa düzelttirmek için haiff aldırmasın da ben bir sakınca görmüyorum. yani sadece alındığı çok fazla belli olan kaşlarda hoş durmuyor ve doğallığı bozuluyor. yani böyle tamamen değilde kısmen aldırılsa daha doğal bir görüntü ile daha hoş görünecektir. ağda yaptıran insanların da kendi tercihi açıkcası ancak elinde sonunda yine çıkar ve başına bela olur. yani kadınlar buna alışkın ama erkekler ne kadar alışkın bu duruma bilemiyorum burası tartışma konusu o açıdan bence bütün vücut bölgelerine yaptırmaları gerekmez bence eğer rahatsız oldukları bölgeler varsa yaptırabilirler. bence erkekse vücut tüylü olabilir yani kimse bunu yadırgamaz ama kendisi rahatsız oluyorsa onu bilemem temiz ve bakımlı olmak demek illa bütün tüylerini ortadan kaldırmak demek değildir erkek için kendi vereceği karardır.

0

yakışan veya rahatsız olan neden yaptırmasın ki belli olup olmaması da önemli değil ayıp bişey mi ?

0

yaratılışı gereği insan beğenilmek ister bu sadece kadınlara özgü bir durum değildir ve bu bakımın bir parçasıdır gayet normal bir durumdur tercihlere saygı duyulması taraftarıyım.

0

yadırganacak bir durum yok bence. biz kadınlar nasıl kendimize bakıyorsak onlarda bakabilir yani. hem ondan sonra kaşlarını almadığında dalga konusu yapılabiliyor kaş, kıl tüy mevzuları.

0

kaşları aldırmak yine bir derece ama ağda yaptırmak abartı geliyor.

1

yani kaslarda kötü duran yerleri filan aldırmak bence normal , bende alıyorum , bakım yapmak oluyor binevi

0

normal bişe yadırganacak bi durum yok herkez kendisine bakmalı sonuçta.