0

aslında günlük hayatım fazla düzenlidir uyan okula git derse git öğle arası tekrar derse gir yürü yürü otobüse bin eve git falan çok monoton bir hayatım var günlük aktivitelerim bu kadar. bunlar arasında en çok eve geldiğim ve wi fi ye bağlandığım an benim için muhteşem bir an yeni ergen kız sevgilisinin yanında nasıl hissediyorsa bende telefonum için ve internet için aynı duyguları hissediyorum.

0

günlük düzgün bir şekilde yapmış olduğum bir şey yok yani hayatında gün de yapmış oldum şeyler de düzenim yok o yüzden de bu soruya nasıl cevap verebileceğimi bilmiyorum ama herhalde şu anda yapmış olduğum günün açıklamasını ve yapmak istediğim günün açıklamalarını verebilirim normal günlerde yapmak istediğim havanın sıcak olmasını isterim ve o sıcak havada paten sürmek isterim 3 yıldan beri paten sürüyorum paten sürmek çok eğlenceli bir şey o rüzgarın uğultusunu gücünü suratınızla ve bedeninizde hissetmek çok güzel ondan sonra internet kafeye gitmek isterdim ama tek başıma değil arkadaşlarla beraber internet kafeye gidip cs-go oynamak isterdim bir güzel rekabetçi atmak isterdim ama ben yurtta kaldığım için hafta içi yurda geç kalma sınırım 6 saat 6'dan önce yurtta olmam gerektiğinden dolayı dışarı pek çıkamıyorum hep okulun dışında yakınında ve bahçesine takılıyorum pek bir şey yapmıyorum bugün hiçbir şey yapmadım cs go ya girip rekabetçi oynadım yenildim youtube'a girdim video izledim telefona baktım başka bir şey yapmadı tüm günüm böyle geçti ama benim bir günüm en başta söylediğim gibi geçse çok mutlu olurum.

1

günlük işleri yaptığım zaman sonrasında benim en keyif aldığım şey telefonu elime alıp telefona takılmak zaten her fırsat buldukça telefonu alıyorum çünkü bütün ev işleri benim üstünde pek fazla bazen fırsatım oluyor fırsatım olduğunda da telefonumu özlüyorum.

1

telefonum vede bilgisayardan burayi takip etmek vede islerimi onlarla hal etmek

1

günlük olarak yaptığım işlerden en hoşlandığım kısım, ailemle birlikte geçirdiğim bölümdür. ayrıca onlarla birlikte yapmış olduğum kahvaltıda benim için ayrı bir zevk olmaktadır. öte yandan iş yerinde güzel bir yemek ve çay molası en sevdiğim zaman dilimlerinden biridir. son olarak insanlarla olan iletişimde hoş bir zaman geçirmekte sevdiğim ya da hoşlandığım zamanlardandır.

0

benim yaptığım işlere göre değil de ruh halime göre değişen bir durum bu. her zaman severek yaptığım bir şeyi bir gün hiç içimden yapmak gelmeyebilir ya da sevmediğim bir işi keyfim yerindeyken hiç dert etmeden yapabilirim. tamamen bana bağlı bir durum.

0

en çok bebeğime bir şeyler yaparken, ona bir şeyler alırken çok mutlu oluyorum. bir de yemek yapmayı, özen göstermeyi çok severim.

0

yemek sonrası siğara içmek hep zevk aldığım bir iştir bu :)

0

kahvaltı sonrası çay içmek en sevdiğim kısımdır