0

o zaman işte ben oradan hiç çıkmazdım.:)) ama bilgi soruları hariç.çoğundan kaçıyorum.en çok bu tür soruları cevaplamayı sevdiğim için eğer %5 daha fazla kazanç getiren sorular arasında onlar da varsa o zaman onları es geçerim .

1

zaten hemen hemen birçok sorunun %5 lik kazanç olduğu bellidir. ama benim anladığım kadarıyla yani ben birkaç defa denedim %5 sorulara cevap yazdığımı yüzde yirmi sorulara da cevap yazdım ve yüzdesi olmayan sorulara da cevap yazdım hemen hemen aynı kuruş veriyorlar yani %5 cevapladığım zaman %5 olmasa da bizim verdiğimiz cevaba bağlıdır kazancımız.

0

olsa güzel olabilirdi açıkcası, ama ben yine de ‘keşif’ bölümünde takılmayı daha çok seviyorum

1

aynen bence de güzel olurdu. bazen %5lik sorular anasayfada çıkmıyor bile zorla buluyoruz.

0

tabi güzel olurda keşke %30 oluk olsa varya daha fazla güzel olurda be kardeşim bakama sen bu yinede iyi yani bi yerden bişey oluyour ama işte düzenli ve güzel yorum yapman gerekiyour sonuçta burasi uzun ve düzenli güzel yorumlar kardeşı yüzdelik kavramları veriyour ounu içinden sen elinde gelidiği kadar güzel yorumlarla yüzdelere para kazaniyourusun yorumu beğendiyseniz teşşekürkler saygılar hoş çakalın kolay gelsin arkdaşlar güzel yorumlar argo kelimler kullanmak için uğraşsin..

0

cevapsız sorular kısmına baktığımda zaten hep var ,yapabildiklerime cevap veriyorum.sonra karışık olan yerde ,mavi mavi kendilerini belli ediyorlar. anlaşılıyor,gerek yok bence.

0

evet çok güzel olurdu bende artk önüme ne geliyorsa cevapliyorm kazanamıyorm ama olsn yani sonuçta oda bir emek diye düşünüyorum ama iyi olurdu yani

0

zaten her soru sorulduğunda %5 ek kazanç soru olarak sayfaya düşer. bu soruya verilen 4. cevaptan sonra soru %5 ek kazanç özelliğini kaybeder.

0

güzel olurdu daha kolay bulunur ve cevap verilir belki zamanla olur öyle bir şey.

0

%5'lik derken, nasıl mesela? ne konuda ayrıca?

0

zaten onlar kendini belli ediyor. ayrı bir kısım olmasına gerek yok bence.