0

kesinlikle şam fıstığı yani antep fıstığı hemen bitiverir ben de önce seçerek yerim zaten. sonra çekirdek varsa çekirdek biter .böyle sır aşura gider .

0

en çok tüketilen fıstıktır dolayısıyla ilk biten fıstık olur sonuna bir kaç leblebi ile çekirdek kalırki onlarda kırık ve ya ufaktır . sygılar

0

kuruyemiş tabağında ilk biten yemiş bence ordaki insanların en çok hangi yemişi sevdiğine bağlıdır mesela benim olduğum bir ortamda ilk antep fıstığı biter bu kesin yani ama diyelim arkadaşımın olduğu bir yerde ilk kaju biter çünkü oda eok kaju seviyor bu yüzden bu durum kesin bişey değil ordaki insanların hangi yemişi daha çok sevdiğine bağlı olarak farklılık gösterecektir

0

ilk antep fıstığı en son çekirdek biter.

0

badem , fındık antep fıstığı ve en son leblebiler biter.

0

ben genellikle ilk önce leblebileri bitiriyorum

0

misafirlikte olsun evde olsun çerez tabakları nın ilk biten kuruyemişi tartışmasız antepfıstığıdır. küçük büyük herkesin çok sevdiği bir kuru yemiştir. fındık ve badem de antep fıstığından sonra hemen biter. neden böyle olduğunu bilmiyorum. ama ben de ilk onları seçerim.

0

benim ilk yediğim çerezler genelde antep fıstığı, tuzlu fıstık ve kabak çekirdeği oluyor. :d genelde de tabi antep fıstığı, fındık, badem üçlemesi bitmekte.

0

en sona hep çekirdek leblebi kalıyor ilk başlarda ise badem fındık ceviz antep fıstığı bitiyor

0

antep fıstıgı sonra fındık en son kalan ise çekirdek