1

yaprak dökümü dizisindeki kötü gelin rolündeki "ferhunde" karakteri ile eşkıya dünyaya hükümdar olmaz dizisindeki meryem karakteri rollerini çok beğeniyordum.

0

tabiki ferhunde karakteriyle bir efsaneyi bence. rolünün hakkını vermiş biriydi . hala oynadığı diziler güzel ve güzel oyunculuğa sahip ancak ferhunde karakteriyle on plana çıkmış bir oyuncudur .

0

ferhundeeeeee yok mu ferhunde bizi bitirdi aileyi birbirine kattı

0

deniz çakır'ın oynadığı en güzel karakterlerden biri yaprak dökümü'ndeki ferhunde karakteri bana göre ben oradan deniz çakır'a tanıdım zaten orada sevdim en güzel bence oradaki oyunculardan bir tanesi ben ferhundeydi çok çok seviyorum hatta beni ona benzettikleri ne bile söylüyorlar eşkiya dağda da çok güzel rolünü yapıyordu bence çok başarılı bir oyuncu bana göre ben siyah saçı ona çok yakıştırdım kadında en sevdiğim şey saçları galiba çünkü aşırı derecede çok ve çok güzel duruyor maşallah .

1

deniz çakır'ın parladığı rol yaprak dökümü ferhunde olsa gerek. bir çok karakterin önüne geçti gerçekten bu rolüyle. çok duru bir güzelliği var ama buna rağmen fettan kadın rollerini çok güzel sırtlıyor. benim favorim de ferhunde.

0

deniz çakır’ın en sevdiğim filmi, eşkiya hükümdar olmaz dünya’ya.