0

kendi kusurlarını başkalarının kusurlarını dile getirerek kapatmaya çalışan aciz insanlardır. bu şekilde kendilerinin alçaklıklarını sergilemiş oluyorlar.

0

çok can sıkıcı ve itici buluyorum o ortamdan ayrılırım hemen.

0

kendilerini çok özgüvenlilermiş gibi gösterip aslında hiç özgüveni olmayan tiplerdir bunlar. kendi içlerinde sürekli bir ego savaşı verirler. bir gün bir yerde patlarlar ama kesin.

0

simdi bir insanın hatasını her defasında yüzüne vurmak dogru bir davranış diğildir. fakat bir defaya mahsus olmak üzeri yapılırsa iyi bir davranış olabilir. bu durumda kişi yaptıgu hatayı bilir ve bir daha tekrarlamaz. fakat her defasında yüzüne vurursanız bu kişinin onurunu,şerefini ve haysiyetini kırar diye düşünüyorum.

1

kendine güveni olmayan ve bu yüzden ne yazık ki yüze vurunca kendini yüce sanan insanlar aslında zavallı olduklarının farkında bile değiller.

1

kendi karakterleri tam oturmamış insanlarin sergilediği davranışlardır. karşısındaki insanlari küçük düşürerek hatalarını kusurlarını gün yüzüne çıkartıp rezil etme amaçlı davranışlar sergileyip kendilerini yükselticegini sanan ama ancak kendilerini düşüren insanlardır.

1

kusursuz insan yoktur direk uzaklas ordan sana tek tavsiyem budur