0

her maç final havasında bizim için bu maçta ole tabiki

0

telafisi olmayan, muhakkak kazanmamız gereken bir maç.

0

bence milli takimimiz ilk macta olduğu gibi yenmeyi bilecektir ama isvec milli takımı kolay kolay maçı birakmayacaktır ilk maçın intikimani almaya çaliscaktır ilk maç çok güzel oynadık şans eseri 2 gol yedik ama emre akbaba kaliteskyle maci 3-2 kazanmayi bildik bu maç emre akbaba yok bakalım isimiz zor olucak ama ben milli takımımıza güveniyorum inşallah kazanicaz hep beraber.

0

bu sene a milli takımdan pekte umutlu değilim açıkçası. çok kötü bir yıl geçiriliyor. takım bir türlü uyumu yakalayamadı. istenileni veremiyor. takım oyuncuları arasında birlik ve beraberlik maalesef yok. ama yinede oynayacakları maçta a milli futbol takımımıza başarılar diliyorum.

0

açıkçası pek fazla yemedim olduğunu düşünmüyorum takımımız gerçekten çok kötü gidiyor.bunun için bayağı bir ölüm geçmemiz lazım ve yeni yeni oyun düzelmesi lazım yoksa pek fazla ümidim olan bir takım değil.eski zamanlardaki futbolcular şu anda olmuş olsa bir ihtimalle iyi bir başarı elde ederdik. ama maalesef ki çoğu oyuncularımız futbolcu futbolu bıraktılar veşu anda genç oyunculara devretmiş bulunmaktalar.

0

ben pek umitli degilim ama 2003 teki gibi mucize yaratabilirlerse anca o zaman belki bir ihtimal

0

çok ümitli değilim takımın toparlanması için yaklaşık 1 yıl geçmesi lazımdır isviçre iyi bir takım son zamanlar da oldukça formdalar kaybedeceğimizi düşünüyorum

0

milli takımımız isveç i yenecek güçte genç kadrosu ile yeni yapılanmada bocalasak bile bence en kötü beraberlik çıkarır.

0

inşallah kazanırlar neyse hayırlısı o olsun çok isterim kazanmalarını