0

giyilmesi pek uygun olmaz. zaten son yıllarda beyaz bot giyinimi hiçe yaklaştı. fakat tamamen giyilmez denilecek bir konu değil. kirlenirse beyaz da kirlenir siyah da.

0

kişiden kişiye göre değişir temizliğe karşı bir hassasiyet varsa giyilmez ha yok o kişi için kıyafetlerinin birbirine olan uyumu daha önemli ise giyilir bu konu şahsa göre cevap verilecek bir soru sorudur toplumu kapsamaz

0

camur olma riski var ama insan ne ile mutlu oluyorsa onu giymeli onyargilar bu noktada gereksiz bence

0

ben giyiyorum. çokta seviyorum beyaz giyinmeyi. tabiki battığı zamanlar oluyor ama yıkıyorum dışını. çok şık oluyor cidden.

1

yağmurlu havada kesinlikle beyaz bot giyilmez hele ki zevk uğruna bile olsa yine de giyilmez bence, onca bota verdiğin paraya yazık be elini vicdanına köy be insafsız sen ona para verdin. niye berbat ediyorsun giy başka bir ayakkabı, neyine gelmiyor yani renk bu kadar önemli mi sizce benim için renkten daha çok değeri önemlidir. tabi adam da bara çok ne yi ne zaman giyeceği ni bize de sormayacağına göre her şeyi yapıyor lar ama yazık yani ona harcanan paraya bike yazık edersin. sen onu alabilesin diye kim bilir baban veya kocan nasil emeklerle çalıştı kazandı o para yi. tabi bir de şu var kendi parasını kazananlar. ama şimdiye kadar gördüğüm şeyler genellikle para kazanan bayanlar hiç böyle bir şey yapmıyorlar. çünkü onlar paralarının değerini biliyorlar. ben öğle düşünüyorum yani, keşke herkes dikkatli olsa bu konuda. kazanılan paraların kıymetini bilse keşke, ben den bu kadar herkese kolay gelsin. bol kazançlar dilerim.

0

yağmurlu havada beyaz bot giyilmez . hep çamur olur. ben şahsen giymem zaten kışın beyaz renk giyilmesi bence çok tuaf birşey. bence giyme siyah , kahverengi git daha iyim

0

yagmur yagdigi zaman camurlu bir yerden gecmeyeceksen gitilir.

0

giyilir kardeşim. neyin varsa onu giyersin. yeni seyler alıp masraf etmeye gerek yok efendim.

0

bence giyilmez cunku beyaz leke yapar . tercih etmem