0

bence derimont yağmurlu havalarda giyilmez. islanacağı için deri koku yapabilir. tam aksine yağmurlu havalarda yağmurluk giyilir. derimont ise çok soğuk olmayan bahar aylarında yağmurun olmadığı zamanlarda giyilebilir.

0

deri mont her havada giyilir bu zevk ile alakalır ben yazın uzun sweatshirt giyiyordum istediğin şeyleri giyebilirsin kendi tarzın yani.

0

hayır tabii ki normal hayatta da yağmursuz yani havalarda da gelebilir. yani ben normalde derim kısa olduğu için yağmurlu havalarda giymiyorum üşüyorum diye kabanlarımı ve montum oluyor onları giyiyorum tersine deri montu giymiyorum ama bu havalarda sıcak tutan şeyler uzun kabanlar en mantıklısı bence deri montlar içi puf olmadığı sürece yani pamuklu olmadığı sürece bence buz gibi tutuyor soğuk havalarda da bilmiyorum ben tercih etmiyorum.

1

derimont sonbahar ve kış aylarında tercih edilebilir. soğuk olan yerlerde ilkbaharda da tercih edilir .yağmur olması şart değil, çünkü yağmurluk değil. günümüzde artık kıyafeti tamamlayıcı bir aksesuar olarak bile kullanılıyor. o yüzden bunun bir adabı kuralı yok. herkes dilediği, istediği, sevdiği gibi giyinebilir.

0

deri mont bence her havada giyilir fakat sadece sıcak güneşli bir günde giyilmez çünkü çok sıcağı çeker ve yakar. yağmurlu havada tercih edilebilir kar varken de tercih edilebilir yağmurlu havada yağmurluk dediğimiz çeşitte tercih edilebilir

0

deri mont her havada giyinir. yağmur hava genellikle yağmurluk giyinir. deri mont soğuk havada yağmur yağsın yağmasın yada kar yağsın yağmasın her türlü havada soğuk olunca giyinir.

0

hayır deri mont sadece yağmurlu havalarda giyilmez. havanın soğuk olduğu günlerde de tercih edilebilir.