0

teknolojiyi iyi amaçlar için kullanıyorsak,bilgi edinmek,araştırmak,merak ettiğimiz soruların cevaplarını almak gibi ozaman korkulacak bir durum söz konusu değil, fakat bunların aksine zararlı ,saçma sapan sebepler doğrultusunda kullanıyorsak korkmamız gerekir diye düşünüyorum tabi bir de teknolojinin her geçen gün gelişmesine her ne kadar sevinsek de bunu kötüye kullananlar var bu da tehlike arz ediyor.

0

teknoloji hayatımızın bir çok alanında bulunuyor ve hayatımızı inanılmaz derece kolaylaştırıyor. teknolojiye genel olarak baktığımız zaman korkulacak herhangi bir şeyin olmadığını görürürüz. yalnız hepimizin de bildiği gibi yapay zekalar üretiliyor hatta üretilmiş durumda. peki bu yapay zekalar gerçekten filmlerde gördüğümüz gibi insanlığın sonunu getirebilir mi? bence getirebilir. işte bu teknolojiden korkacagimiz durumdur. yapay zeka sonuçta, kendi zekası var, bence çok tehlikeli, sizi bilemem.

0

teknoloji eskiye kıyasla oldukça ilerledi ve her alanda kullanılmaya başlandı.teknoloji yardımıyla yapılan birçok şey var ve bunların bazıları yararımıza bazıları ise zararımıza.teknoloji giderek gelişecektir ve gerçekten de biraz korkmamız gerekiyor.

0

teknoloji den korkulnmaz benim işime yarıyor . ama başında fazla durmamak lazım zararlı sonuçta öteki türlü sorun yok

0

aslında gerekir ama bunun için sanırım artık çok geç. özellikle elimizden düşürmediğimiz telefonlar ses kaydımızı dahi alıyorlar. bütün bilgilerimiz, karakter özelliklerimiz hatta gittiğimiz her yer teknoloji sayesinde gözler önünde.

0

eger dogru alanlarda, dogru sekilde yapilip kullanilirsa teknoloji, korkulmamasi gerekilen bir mecraa...

0

robotların bu kadar gelişmesi insanlık için ileride bir tehdit oluşturması muhtemel gözüküyor.

0

teknoloji korkulacak bir terim değildir teknolji açısında her daim her zaman çalışılması gereken bir daldır