0

cumhuriyet yonetimiyle idare edildigimiz icin biziz

0

en gelişmiş ülke türkiye değildir biz avrupa kıtasında yaşadığımız için ve çok önemli bir konuma sahip oldugumuz için bu böyle görülmektedir ekonomik anlamda bizden kat kat güçlü müslüman ülkeler mevcut nüklüer anlamnda gelişmiş ülkeler çok ama hiç bir zaman için ön plan atılmamışlardır türkiye konumu itibarı ile öne çıkmıktır islamı savnduğu için diğer ülkelerin böyle ön plana atılıp konuşmadığı için göze böyle görünmüştür

0

bunu bile aslında mustafa kemal atatürk' e borçluyuz. savaş zamanlarında bile ülkeyi avrupa devletleri seviyesine taşıma konusunda kararlı olmuş her zaman. ancak ne acı ki daha ileri gitmek yerine maalesef geriye gitmekteyiz günümüzde

0

diğer ülkelerde müslümanlık daha içine işlemiş olduğundan yeniliğe kapalı olduklarını düşünüyorum. bilime pek önem vermiyorlar. ülkemizde de bilim pek önemsenmese de yurtdışında eğitim alıp burada bir şeyler yapmaya çalışan bilim insanlarımız var.

0

bence gelişmemiş diyebilirim. burası türkiye ,müslüman bir ülke ama bazı insanlar müslümanlıktan bile çıkmış yani gelisememisz malesef.

1

herkese kafa tutan bir ülke istediğini elde eden bir ülke olduğundan ve birde halkın ölümsüzlük bir yapıya sahip bir ülkeyiz ölenedek savaşırız.

0

bence en gelişen biz değiliz. hatta geriye gidiyoruz.

0

çünkü hepsi işgal altında olduğu için gelişemiyorlar.