0

bence galatasaray futbol takımı bu sene biraz inişli çıkışlı bir performans sergiliyor.bir maç seyrediyorum çok iyi güzel oynuyor fikrine kapılıyorum, öbür maç zar zor kazanan veya kazanamayan bir takıma dönüşüyor.şu anda yapılan takviyeler daha kendini pek gösteremedi.bundan sonraki maçlarda takıma nasıl uyum sağlıyacaklardır bakalım.bence şampiyonluk kaçmış durumda.

0

bence bu sene bulunduğu kadroya göre iyi bir performans sergiliyor; ama deplasman maçları sıkıntı
bu yüzden deplasman sorununun biran önce galatasarayın çözmesi gerekiyor ve avrupa fatihi dediğimiz takımın biran önce avrupada eski günlerine dönmesi gerkiyor.

0

bence galatasaray çok degsikk bir performans sergiliyor. bir bakıyorsunuz galatasaray iyi oynuyor, takım oyunu oynuyorlar. başka zaman bakıyorsunuz aynı takım aynı oyuncular ama beş kuruş etmiyorlar. ne bir oyun oynamak ne de çaba göstermek, hiçbirinden eser yok. tabiki şunu da belirtmek isterim, galatasarayin en büyük eksikliği bir forvet. forvetsiz bir ta kim olmaz arkadaş. eren derdiyok u koymuşlar oraya beş para etmiyor adam. hiç sevmiyorum kendisini. burak yılmaz daha iyiydi emin olun. neyse umarız en yakın zamanda bir forvet alır galatasaray ve bizi de mutlu eder

0

bence galatasaray güzel performans sergiliyor en önemli nedenlerden biride fatih terim’in takımın başına olması

0

galatasaray gerçekten büyük bir kulüp olduğunu bizlere kanıtladığını farkındayız.daha çok avrupa ligi'ne yöneldiğini görebiliyoruz bu sıralar.ama ligde de bu sırada puan kayıpları yaşayabiliyor arada sırada inişli çıkışlı performanslar sergilediğini söyleyebiliriz. bunun için fatih terim'in de gerçekten bir önlem alması gerektiğini söyleyebilirim.galatasaray'ın taraftarı her zaman arkasında olduğunu görebiliyoruz maçlarında her maç heyecanlı ve gururlu geçiyor.

0

bence galatasaray bu sene üç büyükler arasında iyi gidiyor ama genel gidişat daha iyi olabilir diye düşünüyorum sonuçta çok büyük bir takım çok büyük paralar dönüyor .