0

fenerbahçe aslında geçen sene göre iyi kadrosu var ama sistemi yok geçen sene bir sistemi vardı
ama bu sene yapılan transferlerden verim alınamadı ve satılan oyuncuların yeri doldurulamadı;
ve gençleşme yoluyla çıkılan bu yolda maalesef eljif elmas dışında hiçbir genç piyasaya çıkamadı
bari gençler oynasaydı hiç olmazsa takımın geleceği üzerine konuşulurdu bu yüzden nereden bakarsan facia ...

0

kümede kalma mücadelesinden rize ve akhisarla kıyasıya bir mücadele içerisindeler :)

0

fenerbahçenin kadrosu aslinda çok güzeldi ancak cocu denen şahıs beceremedi oynatmayı ama erwin koeman iyi oynatiyor su an takımı böyle oynatirsa takim daha iyi bi yerlere gelecek sahsen ben erwin koemana cok guveniyorum fenerbahceyi olduğu yerlere getirrcektir.

0

fenerbahçe futbolda bu sene biraz yetersiz görüyorum

1

fenerbahçemin şu an gidişatı kötü gibi düşünülse de, ikinci yarıda daha iyi olacağımızı düşünüyorum. sonuçta bir temel oluşturulmaya çalışılıyor ve ben bu oluşum gerçekleşene kadar tüm fenerbahçelilerin ali koç ve arkadaşlarına, takıma güvenmesi sabretmesi gerektiğini düşünüyorum. fenerbahçem seneye çok iyi yerlerde olacak.. bu sene için sabır ve özveriyi göstermemiz gerekecek.

1

fenerbahçe de bu aralar işler baya bir rayından çıkmıştır düzelmez gibi bir sisteme sahip düzelirsede bunu zaman gösterecektir zaman her şeyin ilacıdır.

0

fenerbahçe bu sene zor şampiyon olur hatta biraz itilaflı bu sene küme düşmesin de ne olursa olsun diyor taraftarları zaten bu sene vahim bir durumda oyuncular desen ruhsuz teknikler desen kötü taraftar desen sabırsız böyle gidişle başarılı olmaları çok zor gibi görünüyor.

0

fenerbahçe futbol takımı bu sene gerçekten çok kötü gidiyor. takım uyumu ve birlikteliği hiç yok. teknik adam sıkıntısı var. ama yinede avrupa’da iyi işler çıkarıyor. fenerbahçe futbol takımına başarıları diliyorum.

0

bu sezon cok kötü oynuyor ne yazik ki.. yoksa iyi bir takimdir.

0

fenerbahçe genellikle bu sezon çok kötü başladı bizlere kanıtladığını görebiliyoruz.özellikle avrupa ligi'nde gerçekten orta derecede devam edebilen bir takım halinde devam ediyorlar.ana lig'de gerçekten çok kötü bir performans ile başladığını söyleyebiliriz şu anda son iki maçını kazanmış durumdadır.teknik adamlarla gönderdikleri için şu anda biraz daha rahat oynadıklarını düşünüyorum gerçekten. taraftardan büyük bir tepki çektiği fenerbahçe takımı lige başladığından beri açıkçası.ve bunu atlatacak larında düşünüyorum fenerbahçe köklü bir kulüp olduğunu ve taraftarın her zaman arkasında duracaksın da düşünüyorum.

0

fenerbahçe aslında iyi bir takımdan kurulmuş oyuncu kalitelerine sahip oyuncu şu an ki sistem güzel devam ederlerse küme de kalacaklar :)