0

fenerbahçe şu an çok kötü durumdadır. ancak ersun yanal'ın gelceği söyleniyor.
bana göre ersun yanal gelirse takım toparlayacaktır. özellikle ersun yanal'ın gelmese bile takımı motive olacaktır.
diye düşünüyorum.en azından hücum futbolu oynatarak bize o eski fenerbahçe'yi tekrar göstermesini istiyoruz.ersun yanal'dan dün akhisar karşısında 3-0 mağlup olduk. çok kötü bir futbol oynadık akhisar kesinlikle galibiyeti hak etti diyebilirim.bana göre bir türk takımının başında yabancı hoca olmamalıdır. yabancı hoca olunca sonuçları böyle oluyor.

0

durumları pek parlak değil ne yapacaklar nasıl bir yol izleyecekelr bekleyip görecez kadroları kötü değil ama neden bu kadar kötü futbol oynuyorlar oarasını çözmek kolay olmayacak bu yıl liğden ümitleri kalmadı gibi bir şey türkiye kupasına yogunlaşıp bari seneye avrupaya gitmek için kupayı kaldırmayı hedefledikleri düşünüyorum avrupa liğinden de gruptan çıktılar kolay bir rakip gelse bari de bir tur daha geçseler inancını taşımaktan başka bir şey elimden gelmez ersun yanal sesleri var son zamanlarda etki edecegini düşünmüyorum aslında sorun bende teknik heyette değil topçularda diye düşünüyorum açıkçası

0

senelerce şampiyon olamadı bu sanırsam 8.sene alex gittikten sonra iyice kötülere gitti fenerbahçe , rakipleri hiç acımıyor kimi zaman 3,kimi zaman 4 tane attı . dünde akhisarspor karşısında 3 gol yedi . hasan ali kaldırımın doğum günüydü çok üzücü bir gündü . bu sezon lefter sezonu olmasına rahmen şuan fenerbahçe 16.sırada düşme hattında . ya teknik direktörü değiştirsinler yada kadroyu . bir şekilde kötü gidişe dur demek lazım .

0

ali koç gelince şampiyon olacaklarını sanıyorlardı ama unuttukları bir şey var top yuvarlaktır.