0

fenerbahçe spor kulübü'nün bu seneki durumu gerçekten iç açıcı değil nedeni ise ilk başta bunu aziz yıldırım gittikten sonra yerine ali koç'un gelmesidir her şeyi sezon başlamadan onu yapacağım bunu yapacağım diyerek millet umutlandırdı ama ilk başta aykut kocaman as oyuncuları kadro dışı bıraktıktan sonra ali koç sonrasında takım başına koku diye birisini getirdi arama ne oldu tabii ki böyle al acele işleri kendi kafasına göre yaparak tanımadığı birisine takımın başına getirdi takım kadro olarak mı yoksa da kadro dışı oyuncular yüzünden takım birbirine küstü ayrıca koku kendisi kafasına göre kadrolar çıkartarak takımı toparlayamadı ve de kaçınılmaz kötü sonuçları almaya devam etti ayrıca sonrasında avrupa'da kötü sonuçları almasına rağmen gruptan çıkmayı başardı birlikte daha çok kötü sonuçları aldığım için 17 sıraya kadar düştü sonrasında artık tarafların tahumulu kalmadı ve sonrasında ali koç cocoyu sonrasında ise takımı tanıyan bilen ve de şampiyonluk yaşayan ersun yanal'ı getirmişti 15 haftada gelen resul yenal 16 ve 17 haftalarda bu maçlarda berabere kalan fenerbahçe ersun yanal'ın gelmesiyle kadro dışısı kalan futbolcular affedildi sonrasında ligde, bursaspor ile berabere kaldı ziraat türkiye kupası'ndan elendi taraftarı çıldırttı dar gene toparlayamadı lar ayrıca bu kötü gidis nerede son bulacak bilmiyorum taraftar da iyice umudunu kesti avrupa'da bu haldeyken başarı yakalaması da zor ama tek çare ligde17 sıradan kurtulmak bakalım ne olacak fenerbahçe'nin durumu

0

ilk maçlaŕına yepyeni bir kadroyla çıktılar. olacak o kadar.ne yapsınlar uyum sürecinde böyle şeyler olur.bu sene başarısız olsa da seneye birbirine alışmış futbolcularla daha güçlü,daha dinamik bir oyun sergileyeceğinden şüphem yok.gelecek sene en güçlü şampiyon adayı olacaktır inşallah.ama şu anda teknik direktörsüz devam ediyorlar bunu çözemeleri gerekiyor.devre arasında bu sorunu çözmelilerdir.

0

çok zor bir dönemden geçiyor. tarihinin en kötü sezon başlangıcını yaptılar ama düzeleceklerine inanıyorum. ama avrupa maçları hakkında aynı şeyleri söyleyemem. çünkü avrupa'da iyi oynuyorlar ve gruptan çıkmayı başardılar. bu kötü performansın sebebinin ise takımdaki yeni oyuncuların birbirlerine alışma aşamasında olduğundan düşünüyorum. ayrıca hepinizinde bildiği gibi hoca yönünden çok sıkıntı çektiler. ama dediğim gibi toparlanacaklarına inanıyorum.

0

en kötü günlerinde bile avrupadan çıktılar helal olsun.

0

fenerbahçe futbol takımı bitik bir durumda maalesef futbolcular yetersiz antrenör yetersiz başkan ne yapsin yazık günah vallahi bu durum böyle giderse daha da zor günler bekliyor.aslinda comolli ve çocuk tercihi yanlıştı.yerli bir hoca ve çoğu oyuncular gönderilmelidir.zaten geçmişten gelen yanış transfer maliyetlerinin de payı büyüktür.tez zamanda altyapıya ağırlık verilmeli ve mali külfet ten kurtulmak için adım atılmalıdır.tablo zaten yerli gençlerle bundan daha kötü olamaz.