0

beşiktaş futbol kulübüne baktığımız zaman aslında çok başarılı bir sezon geçiren bildiklerini söyleyemeyiz. çünkü göre biliyoruz ki gerçekten şu anda ligde inişli çıkışlı performanslar sergileyen biliyorlar ama bunu bir türlü düzeltemediklerini söylemek çok doğru olur. ilerleyen zamanda gerçekten toplanabilecek bir kadroya sahip olduklarını söyleyebiliriz ama gerçekten bazı bölgelerine çok eksik olduğu için özellikle talisca gittikten sonra sahip denebilecek bir oyuncu olmadığı için beşiktaş takımda şu anda büyük bir eksiklik olduğunu söyleyebilirim. tabii ki bu da yarı dönemde transferde büyük bir oyuncunun ya da kemik oyuncuları alınması gerektiği taraftarıyım mi beşiktaş takımını tekrardan şaha kaldırabilecek bir oyuncuya ihtiyacı olduğunu tahmin ediyorum ve düşünüyorum. onun içine tabii ki belli bir miktarda yüklü bir para ödeyerek kaliteli bir oyuncu alması gerekiyor ve özellikle de beşiktaş kulübüne çok yararlı olabilecek ve maçlarına kazanmasına yardımcı olacak bir oyuncu olduğu sürece hiçbir sıkıntı yaşamayacaklarını tahmin ediyorum. özellikle beşiktaş kulübü gerçekten avrupa'da çünkü performansından sonra gerçekten muhteşem bir oyunla maçı kazanmışlardır ve şu anda lig avrupa liginde büyük bir başarı elde ederek devam ediyorlar ve büyük ihtimalle de bir üst tura adlarını yazdıracak larını tahmin ediyorum ve inşallah da gönlümüzden öyle geçiyor diyebiliriz. tabii ki takımda belli başlı sakatlıkları yaşandıktan sonra beşiktaş takımında bazı maçlarda gerçekten büyük bir aksaklık yaşandığını görebiliyoruz ama tabii ki bunun üstesinden tamamen geldiklerini söyleyebiliriz beşiktaş bunun altından kalkabilecek bir kulüp ve kuvvetli bir kulüp olduğunu söylemek isterim. inşallah ilerleyen yıllarda beşiktaş kulübü yaptığı transferlerle ya da takımdaki kadronun tam oturması ile büyük performanslar ve büyük kupalar kazanabilecek takım olduğunu düşünüyorum inşallah bunu bize yaş atabilecek bir takımdır ve yaşatacağına da inanıyorum açıkçası. beşiktaş kulübü talisca'nın zamanında gerçekten çok daha çok başarılı olduğunu sizlere söyleyebiliriz ve bunu hiç kimse de inkar edeceğini hiç zannetmiyorum çünkü gerçekten talisca'nın oynadığı oyun şu andaki takımda hiçbir kişi üstlenemez diye tahmin ediyorum. bunun için biraz daha başarılı olması lazım ve maddi konuda yeterli bir sıkıntı halinde girebilir bu transfer süreci içerisinde ama bu daha çok takıma katkı sağlayacağı için bunu gözden çıkarmanız lazım ve üst taraflardan büyük bir destek vermesi lazım bu büyük bir transferin gerçekleşebilmesi için beşiktaş kulübü adına. beşiktaş kulübü şu ana kadar gerçekten de büyük bir başarılı bir şekilde gidiyor ve gerçekten de evindeki maçlarda gerçekten taraftarı hiçbir şekilde yalnız bırakmıyor ve gerçekten türkiye'de bence bir numaralı taraftar beşiktaş kulübü taraftarı olduğumda gerçekten atlamadan geinşallah bize bazı gururlar yaşatabilecek takımlardan biri de beşiktaş olduğunu düşünüyorum inşallah bize kupalara katılabilecek takım olduğunu söylemek istiyorum

0

beşiktaş bence biraz daha lige ağırlık vermesi taraftarıyım. çünkü avrupa'da ve lig maçlarını bir arada götürmek gerçekten çok zordur. beşiktaş da aslında kuvvetli bir takım olduğunu görebiliyorum ama kendisinde ve teknik adamın da eksikler mevcut. bunları bir an önce şenol güneş açması lazım.taraftarları gerçekten her zaman her maçta arkalarında olduğunu görebiliyorum ve gerçekten muhteşem bir atmosfer yansıtıyor oyunculara. ben birgalatasaray taraftarı olarak beşiktaş tribünleri açıkçası kıskanıyorum. çünkü her maç genellikle sahayı inletiyorlar. bu yüzden kadro olarak da fena değildir aslında. ama geçen sezonki talisca gerçekten bu sezon olmadığı takımda olmadığı çok açık bir şekilde görülüyor. beşiktaş'ın bence taliscayı göndermemesi gerekiyordu.çünkü talisca gerçekten beşiktaş'ın oyun kuruculuğunu ve muhteşem golleri ve asistleri ile gündeme gelen bir oyuncuydu ve takımı alıp götürüyordu. ama şu anda beşiktaş'ta quaresma hariç diğer oyuncular da bu yeteneği tam olarak göremedim henüz. tabii ki yarı döneme kadar bu şekilde devam ederse der güzel oyuncular alacaklarını tahmin ediyorum. özellikle maddi konudan büyük bir para çıkarmaları lazım kasalarından. tabii ki bunu yapmak da hiç kolay değil. çünkü bazı oyuncularla gelir elde edemediler ve maddi konuda sıkıntı yaşadıklarını söylemek mümkün aslında. tabii ki bunu bir şekilde açmaları gerekiyor.bazı gereksiz oyuncuları ellerinden çıkartıp daha yetenekli oyuncular almaları lazım.inşallah bizi de avrupa'da güzel temsil ettiklerini düşünüyorum artık düsturlar da beşiktaş'ı da görmek isteriz açıkçası.türk futbolu adına büyük bir kazanç elde etmiş oluruz ve ülke puanımızı üst sıralara taşımak isteriz.

0

toparlama süreci girmiş bir futbol klübü gide oyuncuların yeri dolmaması başarısızlık getirdi

0

beşiktaş kulübü gerçekten çok başarılı bir kulüp olduğunu biliyoruz.özellikle futbol ve hentbol dallarında gerçekten başarılı olduğunu söyleyebiliriz. futbolda beşiktaş avrupa liginde şu zamana kadar büyük başarı elde etmese de bu sene büyük bir başarı elde edeceğini düşünüyorum.uefa ligi gruplardan çıkıp bir üst tura kadar çıkabileceğini düşünmek istiyorum ve ülkemiz hakkında da puanlı patlayacağını düşünüyoruz.genel olarak benlik de iyi bir performans sergilediklerini söyleyemeyiz ama düzelteceklerini tahmin ediyorum.