0

müzik, eğlence ve davetliler. her üçü de düğünün daha eğlenceli ve anlamlı olmasını sağlar.

0

misafirler, müzik, düğün listesinde olmazsa olmazlar

0

önce düğün listesinde 3 şey bence çok az gibi bence gelin, damat olmalı ,damadın geline hazırladığı ev olmali, yaşayabileceği ben düğünü mahallede tercih ederim. orkestra olmalı güzel olmalı, gelinlik damat olmalı ,yani her şey olmaz dört dörtlük olmalı diyebilirim yani.

0

valla 3 şey az bence ilk başta damat ve gelin kesinlikle olmalı bunlar olmadan zaten düğün olmaz.
kimler daha fazla para takabilir diye düşünüp onlara davetiye vermek.
düğün salonu nikah salonu vs bulmak rizeli olduğum için tabiki bir kemençeci bulmak ve horon olmazsa olmazımız. pasta olabilir yemek olarak bol etli pilav yanına ayran yanına baklava oooh yemede yanında yat dimi :) ondan sonra takılar gelcek herkesle bir bir fotoğraf çekilcen fotoğraflara bide mekan sahibine para vericen noldu takı paralarıda gitti :) sonra işte eve gidicen gerdeğe giricen çocuk yapıcan isim bulucan falan filan sonra ev dizicen a bak ev dizmek çok önemli oturma grubu yatak odası mutfak vs bunlara para vericen yani kısaca evlenilmez bu hayatta herşey zaten pahalandı en güzeli kal evde tek başına ooh misler gibi yaşa hayatını karışan kimse yok bişe yok.

0

bir düğün listesinde olması gereken en önemli şey gelin ve damat birinden biri olmazsa o değil zaten olmaz 2. olarak da düğün olduğu için illaki düğün salonu olması gerekir. bu içinden bir tanesi bile olmazsa ortada düğün denilen bir şey olmayacaktır.

0

oturma grubu
yatak odası takımı
mutfak seti
bence bunlar önemli bu insanlar yiyecekler ,yatacaklar,misafir ağırlayacaklar bu yüzden bu üç unsur önemli .

0

bir düğün listesinin olmazsa olmazı ilk sırada gelin ve damat geliyor :)
düğün salonu tutulmalı, orkestra yada ses cihazları olmalı, davetliler olmalı, pasta kesinlikle olmalı ve en önemlisi takı merasimi takısız, hediyesiz olmaz .