0

kullanma amacına göre yararlı buluyorum. eğer haber okumak veya haber almak için ise çok yararlı olarak görüyorum.

0

sosyal medya kullanmak her zaman yararlı olmamakla beraber, eğitici ve öğretici sayfaları takip etmek kesinlikle yararlıdır.

1

sosyal medyada bilgi içerikli sayfalar takip edildiğinde sosyal medyadan faydalanmış olabiliyoruz. bu yüzden bu gibi yararları görebiliyoruz. bilmediğimiz değişik ve görmediğimiz yeni bilgiler öğrenmek için faydalı ve yararlı olabilir sosyal medya .

0

kullanma amacına bağlı sosyal medyada olmayan bilgi yok neredeyse hatta yok işin açıkçası, günümüzde insanlar sosyal medya sayesinde herşeye ulaşabiliyor alışveriş, sağlık, bilgi ve daha nice nice kullanilma amacı eğlence ise gerçekten kullanmak çok zevkli ama bunlar dışında kullanılmak için açılan sosyal hesaplar insanları hem piskolojik olarak.hemde ruhen çok ama çok etkiliyor ve şu zamanda diliminde de sosyal medya kullanım oranı nerdeyse ülkemizde %60 oranında çok yaygın ve halkımız seviyor

0

haber siteleri ve ortak gruplar bilgi alışverişi için olabilir.ama iş çığırından çıktı.amaç dışına çıkanlar var

0

bilgi edinme amaçlı ve bazı önemli işler için pratiklik amacıyla kullanılırsa çok faydalıdır ama onun dışında zaman geçirmek için çok yararlı değildir

0

sosyal medya kullanmamin yararı dan çok zararları var. saatlerce sosyal medya da takılırsa gözlerin bozulur ,piskolojim ,bozulur ben onda yarar göremiyorum bence sosyal medyada zararlı insanlar tanımadığı kişilerle buluşuyor sonra bı bakmışsın ölüm haberi gelmiş. bana göre sosyal medya hiç güzel değil şimdiki gençler geçiyor facebook , instgrama , ordan mesajlasip görüntülü konuşuyor . arkadaşlarına vakit sürmüyor hayatını yasiyamiyor. bence hayatı yaşamak varken ,tadını çıkarmak varken sosyal medya çok sacma benim düşüncem de bu .

0

sosyal medya kullanmanın zararlarıda vardır bilgilerinizin başkası ya da fotoğraflarınızı başkası alması gibi yararlarından da bahsetmek gerekirse sosyal çevre yapmaya uygun bir yerdir ve kısa bir zamanda tanınma olanağınızda olabilir birde samimi olan arkadaşlarınız ile konuşmak istiyeceğiniz arkadaş bula bileceğiniz bir ortama sahip alandır.

0

sosyal medya gerçekten kullanmak zararlıdır ve çoğu arkadaşımızla kullandığı gibi sosyal medyayı artık hayatımızdan çıkarmamız gerektiğini düşünüyorum.

0

sosyal medya sadece doğru kullanıldığında faydalı. sapik insanlar dolu internette. çocuklarımıza saçma sapan şeyler ogretebiliyorlar. enes batur,danla ya da kerimcan gibileri de ahlak bozmaya kadarlar.

0

twitter kullanıyorum ve bilmediğim bazı şeyleri öğrendiğimi söyleyebilirim.