0

cok kaliteli ve basarili bir telefon parasini sonuna kadar hak ediyor :)

0

kaliteli bir telefon kullanmak isterseniz eğer elinizi taşın altına koymalısınız. evet bence de haddinden fazla pahalıdır. ancak bazı şeylerin değeri için bazı fedakarlıklar yapılması gerekir. bu da böyledir. telefona bence bu kadar para verilmez. sıradan bir android telefon kullanmak bana göre ideal bir şeydir. telefonlar teknolojik aletler dolara endekslidir. aslında amerika'daki fiyatlar gayet uygundur. ancak türkiye de dolarla türk lirası hesaplanırken türk lirası biraz daha değersiz olduğu için pahalı oldu türkiye için. teknolojik aletlerr çok fazla değer yüklemeyin. bir eşyaya bu kadar değer yüklemek gerçekten gereksizdir.

0

yazılım olarak çok iyi bir telefon olduğunu düşünüyorum.

0

bu zamana kadar hep android kullandım ama geçen senw bu ayda ıphone 7 aldım, ilk başlarda biraz ben kullanamam desende alışınca güzel bir telefon olduğunu kabul ettim. iphone’i aldıktan bir hafta sonra iyi ki almışım dedim çünkü bana daha güzel bir telefon olduğunu geldi. android tabanlı telefonlar bana sanki çocuk oyuncağı gibi geliyor. bu telefondan önce samsung s3 neo kullanırken bataryası öldüğünde trknik servise götürdüğümde yarım saat içinde batarya değişimi yaptılar, altı ay sonra bir daha götürdüğümde 18 günde anca elime ulaştı. samsung markası eski telefonlarına önem vermediği için ıphone almaya karar vermiştim.

0

ıphone iyi olabilir fakat fiyatları çığrından çıktı gerek yok o kadar para vermeye hava olsun diye diğer markalarda iş görüyor

0

işletim sistemi güçlü ve kullanımı basit bir telefondur

0

bencil bir telefondur ve çoğu insan bu telefonun çok özel olduğunu düşünüp para harcamayı severler bu telefona.

0

iphone kullanmasını pek fazla tercih eden bir kişi değilim aslında. ben daha çok android telefonlar kullanmayı tercih ediyorum. çünkü kullanması bana daha çok basit geliyor ve kullanışlı geldiğini düşünüyorum. iphone telefonunun genel olarak bir zamanlar kullandım ve alışamadın mı söyleyebilirim.bu yüzden de uygulamalarda bazen sıkıntı yaşadığım için tercih ettiğim bir telefon değil.

0

telefon telefondur telefonun pahalı ve gösterişli zengin işi olduğunu hatırlatan markasıdır arabalardan ferrari nasılsa telefondan iphone de odur.

1

ben iphone kullanmıyorum ,ama eşim kullanıyor ben sade siiri ile konuşuyorum onunla mahbbet etmek. hoşuma gidiyor. güzel telefon kullanışlı bir telefon yani.