0

bir nebze olsun piyasadaki yeri sarsılmaya başladı.

0

iphone telefonu son dönemlerde en çok tutulan telefonlar arasında yer alıyor. fakat maddi olarak sizi büyük sıkıntı içerisine sokabilir. çünkü şu andaki iphone telefon fiyatları oldukça yüksek ve şu andaki piyasa durumunda alabilmek pek fazla mümkün olmadığını düşünüyorum. teknolojik aletler şu anda büyük artış yapmış vaziyette. iphone telefonunu zamanında kullandığım için içeriğini pek fazla sevmedim ve kullanmıyorum. şu anda kullandığım telefon markası sony xperia z'dir. android telefonlar her zaman benim için bir adım öndedir. içeriğini tamamen bildiğim için kullanma konusunda pek fazla sıkıntı yaşamıyorum ve kolay geliyor.

0

sanki gecen seneler daha çok tercih ediliyordu gibi geliyor bana . bu dönem baska markalar cok görmeyee başladım . millet hevesini alınca veya bir kere bozulunca baska markaya geçiyor heralde. ama zaten son dönemde iphone kadar kaliteli telefonlar çıkaran markalardaa çok var . bende uzun süre iphone kullandım gerçekten güzel telefon çokta memnundum ama suan başka marka kullanıyorum. iphone fiyatları malum bu devirde aldı başını gitti alması kolay olmuyor.

0

apple bence dünyanın en kaliteli ve güvenli bir telefonudur. kalite yönünden üstün olduğu için fiyat yönünden biraz maliyetli olsa da en çok tutulan cihazların basında gelmektedir. zaten ya samsung ya da apple marka cihazlar vardır. bence samsung dan daha fazla rehavet gören ve tutulan bir cihazdır. fiyat yönünden maddi durumu yada çok para vermek istemeyenler ise son modeli değilse 2 3 model öncesini tercih etmektedirler.