3

hayatınız hep neşe icinde mi?

hep güzel mi

16 cevap
1

hep neşe içinde geçmiyor. illa arada birşeyler oluyor hayatta. bazen üzülüyorsun bazen sıkıntılar oluyor ama hep neşe içinde olmuyor.

2

hayır hayatım maalesef hep neşe içinde geçmedi ve geçmiyor..

0

hayır tabikide etrafımıza baktığımızda kim her zaman neşeli dir ki.şahsen ben hayatın her alanında zevk alamıyorum bazen üzülen insanları görmek bile beni üzüyor. sokakta olan kimsesiz insanları görmek sokakta bir canlıya eziyet edildiğini görmek bile beni üzer . hatta benimle kısa boylu olduğum için dalga geçenleri görmek bile beni üzüyor kısa boylu olmak benim suçum değil ki yada uzun boylu olarak da elimde değil bazen üzülüyorum bu duruma ama alıştım artık kimsenin lafı beni üzmüyor onları dinlemiyorum bile bazen çünkü ben mutluyum boyumdan onlara ne ki hem benim dış görünüşüm. evet uzun olamayabilirim ama ben memnunum ama kafaya takmamaya çalışıyorum .insanlar birbirlerini dış görünüşlerine göre yargılamayı çok seviyorlar . biride çıkıp seni mutlu edeyim demiyor kıskançlık cekememezlik var hep insanlarda .bunaları görmek hep beni mutsuz eder .sonra bana diyorlar ki sen neden bu kadar kadar negatif düşünüyorsun ee pozitif biri nasıl olayım ki çok kötü bir zamanda yaşıyoruz herkes birbiriyle dalga geçiyor insanlar dalga geçilmek korkusuyla yasıyorlar ve kimse arkadaşlık kurmak istemiyor.kimse kendiyle barışık değil ki bu hayatta insanlar nasıl mutlu olsunlar ki. kardeşlik yok barış yok huzur yok insanların mutlu olmasını nasıl beklersiniz.

0

hayatimiz hep nese icinde degil maalesef her sey insanlar icin yapicak bir sey yok

0

kimsenin hayatı hep neşe içinde değil maalesef. acı günlerimizde, kötü günlerimizde oluyor.

1

hayatımın her zaman neşe içinde olması mümkün değil.. aslında olabilir de kafayı takmasam bazı şeylere.. bugün misal burada bazı insanlara feci taktım.. bilgisiz cahil insanlar.. bunu derken insanlar okuyamayabilir ama elinin altında internet var ve sen bu siteye girip para kazanma yolunu biliyorsan araştırmayı da bileceksin.. cahil bilgisiz demem bundan.. yoksa.. ilk okul üniversite farketmez.. bu kurala uymayan diplomalı cahillerde vardır mutlaka.. insan önce kendisine saygılı olacak ki.. sonra karşısındakine de saygı gösterebilsin. bu insanlarda zerre saygı yok karşısındakine ve çevrelerindekilere.. basit o sorunun cevabı olmayan yanıtlar yazmak insanı kazandırıyor belki ama sizin ve benim de hakkımı yiyorlar. ben kendi adıma bir de müslüman geçinen ama kul hakkına zerre itibar etmeyen o insanlara kızdığımda bütün neşem kaçıyor.. deliriyorum resmen.. cehalet paçalarından akıyor bazı insanların.. (diploma değil bahsettiğim bari bunu anlasınlar) o zaman ne neşe kalıyor ne de huzur.. bedavaya beleşe alışkın milletiz biz zaten. boşuna dememişler nerede beleş oraya yerleş.. yerleşenleri gördükçe neşeli olmak hak getire.

0

hayatım daha once çok neşeliydi . deli doluydum. ama şuan pek de eskisi gibi değilim yani , artık neşem falan kalmadı daha çok sinirliyim .

0

hayatta neşe ile bakmak tamamen motivasyona bağlıdır. hem motivasyon hem de maddiyata bağlıdır. eğer paran varsa mutlusundur. moral ve hayata bakış açısı çok önemlidir.

0

hayir maalesef degil ona cabaliyorum su siralar :)

0

hep neşe mi? hangi neşe benim bildiğim bizim ülkemizde kadın ismi var neşe .. unuttuk doyunca gulmeyi mutlu olmayi

0

neşe içinde yaşamak zor denilecek kadar az düşünmekten başka birşey yapmıyoruz bu zamanda aglamayanimiz yok

0

kesinlikle ama kesinlikle hayır bazen hüzün bazen de keder oluyor ama neşeli olmayı da ihmal etmemeye çalışıyorum..

0

hayır maalesef bazen çok kötü günler geçirdiğim oluyor bazen de neşeli geçiyor.

0

maalesef herzaman neşeli olunmuyor heleki bu hayat şartlarında :(

0

tabi ki değil. kimsenin de sürekli o sende yasayabildigini düşünmüyorum.

1

hayat hiç bir zaman güllük gülistanlık olmuyor