1

egolu insanları çeker misiniz?

egolu insanlar

9 cevap
0

egolu insanları hiç sevmem. maalesef is dünyasında çekmek zorunda olduğumuz egolu insanlar mevcut.

0

çeke bildiğim kadar çekiyorum allah verdi başıma bitane 2.yi nasıl idare ederim veya nasıl idare edemem onu bilemiyorum çok sıkıcılar ve insanın beynine nüfuz ediyorlar çeke bileceğin insanı her haliyle kabul eder insan şimdi çekerim yeva çekemem diye birşe söyleyemem sonumuzu göremiyoruz çünki

0

çekmem çekmek de istemem zaten insan belli bir süre sonra tahammül edemiyor ki.

0

kim olursa olsun egolu insanlardan nefret ediyorum. asla da onların egolarını tatmin edip hareketlerini çekemem. hatta en son çalıştığım işyerinden bile egolu patronlar yüzünden ayrıldım. onların egolarını tatmin etmemesi için sürekli kendimi ve iş arkadaşlarına savunmaya geçtim ama insanlar o kadar alışmış ki patronların egosunu tatmin etmeye yanımda hiç kimseyi bulamadım onlarla savaşırken.

0

ego dediğimiz kavram zavallı insanlarda bulunur, kendini begenmislik duygusu kasılma herkes bana bakıyor herkes bana bayılıyor vs vs gibi zavallı insanlarla kendini bilmeyen kişilerle işi olmayan biri olarak uğraşmam bile .

0

nereye çekmek istediğimize bağlı çekmezdim herhalde.

0

mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalışıyorum öyle kişilerden. çünkü akrabalarımın içinde de mevcut öyle kişiler. ve malesef öyle kişilere tahammülüm yoktur.

0

çekmekten ziyade ben ego söndürme taraftarıyım egolu insan olamaz ego tatmin eden başkalarını aşagılan insan insanlıktan çıkmış bir hayvandır

1

egolu insanlarla mümkün mertebe aynı alanda bulunmam