0

manasız bir şekilde bakıyorum sadece bazen haklıda bulduklarım oluyor

0

bazı insanlar birşeyler başarmış olup haklı ve kararında egoya sahip olabilir bunu normal karşılıyorum. ancak bir kesim var ki beni çıldırtıyor. hiçbir şey başarmamış, dedikoducu,oturduğu yerden anca konuşup kendini bir şey zanneden tiplerin egoları tamamen gereksiz ancak farkında değiller..

0

egoyla özgüven çok karıştırılıyor ama herşey bi kenara egolu insanlardan nefret ederim özgüven herkeste olması gereken birşey çünkü hepimiz insanız ve en güzel şekilde yaratıldık

1

kendilerini aşamamış ve geldikleri yeri hazmedememiş insanlardır. egolarını tatmin edemediklerinde bu tür insanları tanıyamaz hale gelirsiniz. her yere ve herkese saldırmaya başlarlar emirler yağdırmaya ve istediklerinin olması için her şeyin yapılmasını beklerler. küçük dağları ben yarattım havasında dolanırlar ve kimseyi beğenmezler ben istedim oldu ben yaptım oldu mantalitesinde herkesi bezdirirler. en zor insan tipidir, en berbat insan tipidir.

0

bazı insanlar egolarını tatmin etmek için elinden geleni yaparlar

0

fazla ego iyi değildir.bazı yerlerde fazla egoyis davranılıyor.

0

hastalıklı insanlar olduklarını ve bir an önce tedavi edilmeleri gerektiğini düşünüyorum. genel de çocukluktan gelir bu egoist tavırlar yani ailenin yetiştirme tarzıyla alakalı olur. hemen bir psikiyatra gidip bunun önleminin alınması lazım.

0

egolarini münasip bir yerlere bıraksınlar. hoşlanmıyorum.

0

egolu insanları hiç sevmem.ama etrafımda fazlaca var maalesef.egolu insan denince benim aklıma topuklu ayakkabı geliyor nedense.ilginç doğrusu

0

yalnıız kalmaya mahkumdurlar ben oyle dusunuyorum

0

egolu insanlar değişiktir bence iyi yanları vardir