0

çok asil bir kadındı eskiden gözümde. ancak son zamanlarda maalesef magazin gündeminde olan olaykar beni çok üzdü. konu bu ahmet kural sıla. sıla ya şiddet uygulanmış. bunun savunulacak bir yanı yok. ancak sıla gibi asil bir kadın bu konuda nasıl sessiz kalabilir aklım almıyor. daha önce de uyguladığı söyleniyor. yahu dostum neden ayrılıp uzaklaştırma çakmıyorsun. bu işler bence karışık. biraz gündem olmak için de yapılmış olabilir. ama eğer olay gerçek ise çok yazık. çünkü kadına uygulanan bir şiddet savunulamaz.şiddet her zaman kime karşı yada neye karşı olursa olsun yanlıştır. eski bir ahmet kural hayranı olarak hayallerim maalesef yıkıldı. o konuya hiç girmiyorum. ama böyle bir başarılı oyuncu nasıl olur da kendine yazık eder. türkiye de bulunan sayılı oyuncudan biridir.

0

yani ben kendisini dinleniyorum , pop benim tarzım olan birşey değil silada aynı şekilde tarzım değil. ben arebeksciyim onun için .

0

bir pop ikonu olduğunu düşünüyorum.pop dinlemedigim için şarkıları bana hitap etmiyor.ahmet kural'ın fiziksel şiddetine maruz kaldı ve mahkemeye verdi.

0

gurbette iken sıla hasreti çekmek gibi bişey.

0

çoğu parçasını severek dinliyorum. bu ara ahmet kural ile olan şiddet olayı sürekli olarak gündemde.