0

kendimi en berbat hissettiğim an futbol okulu'nda ben maç yapıyordum turnuvaları katılmıştık her neyse penaltılara falan kaldık 4er tane penaltı attı iki takım da 5 penaltıyı ben atacağım neyse penaltıyı atacağım tam topu koydum penaltı noktasına tam gerildim bir vurdum topa top direkten geri döndü o an kendimi çok rezil hissetmiştim yani çok berbat etmişim kendime tüm takıma mahçup düşmüştüm herkes bana kızmıştı ama ertesi gün hepsi benden özür diledi ben de onun adına özür diledim yani çok utanç verici bir durumdu.
başka hayatta mahkum berbat hissettiğim an pek yok herhalde ama yani kimse önde berbat etmeyin kendinize ha bir de şöyle var mesela banyo yapmadan evden çıktığım zaman kendine beraber hissettiğimi söyleyebilirim hele kafam yağlıysa kendimi çok iyi hissediyorum yani yalı kafayla hayatta dışarı çıkmam.

0

en berbat hissettiğim durum acayip derecede maddi sıkıntı yaşadım birisinin yüzünden ogün çok kötü olmuştum halende duzelmedi malesef

0

kandırıldım ve insanların ne kadar oyuncu ve insanların ne kadar acımasız olduğunu gördüm bir insan neden oyun oynar ne için ben kandırıldığım için değil böyle iğrenç bir insanın hayatıma girmesine izin verdiğim için berbat hissettim

0

tarihini tam hatırlamasam da geçenlerde evde ekmek olmadığını gördüm ve ekmek almaya gitmek istedim. cüzdanımı actığımda sadece 50 kr. vardı. herhalde en berbat olanı buydu benim için.

0

aptal yerine konduğumu anladığım an geçen sene 27 aralık olması gerekiyor tamamıyla 9 ayın koca bir yalan içinde geçtiğini anlamıştım.

0

3 mart 2016 tarihinde hissettim ben bu duyguyu nedeni özel oldugu için burda paylaşmak istemiyorum

0

bir plan yapıldığında o planin olmadigi