0

kaynanamla aram hiç iyi değil biz 3 sene önce eşimle birbirimizi severek kaçarak evlendik kaynanam kaçarak evlendik diye beni asla kabullenmedi ve sevmedi eşim ve bana eşimin yengesi sahip çıktı bir hafta eşimin yengesinin de kaldıktan sonra kaynanam bizi yaylası'ndaki evine götürdü ben tabii o zamanlar hiç sesimi çıkarmazdım orda her şeyi yaptırırlardı bana çok kötü davranırlardı eşim yanımdayken de iyiymiş gibi davranırlardı eşim işe gittikten sonra yapmadıklarını bırakmazlardı görümcelerim de çok saygısızdı daha sonra kaynanamın bana kötü davrandığı zaman eşim gördü sonrasında eşimin yanında da bana kötü davranmaya başladılar sonra büyük kavga çıktı eşimle evi terk ettik kiraya taşındık 2 ay sonra hamile kaldım hamile kaldığını öğrenince kaynanan beni kendi evine götürdü sonra eşimin askerlik sorunu çıktı eşim askere gitti eşim askere gittikten sonra da bana çok kötü davrandılar hiçbir yere gitmeme izin vermediler çok kötü muameleler gördüm o sıralar annemle babamla konuşmuyordum kaçtığın için bana küsler hiç kimseye derdimi anlatamıyorum bir yandan eşim askerde bir yandan hamileyim elimden hiçbir şey gelmiyordu sonra dediğini eşime olup biten her şeyi anlattım eşim askerden izin alıp eve geldi beni alıp annemgile götürdü annemgil ya barıştık eşim geri askere gitti o gündür bugündür kaynanamgille konuşmuyorum onlar da zaten bir torunum var mı yok mu diye hiç merak etmiyorlar

0

bana göre her şey yolunda gidiyordu. hiçbir zaman saygıda kusur etmedim bize gelir kalır hiç sorun değil hatta çok farklı iki yapıdayız. yine de eşim için elimden geldiğince iyi olmaya çalışıyorum.

0

kaynanamla aram çok iyi kaynana değilde iki arkadas gibiyiz onu seviyorm cok iyi biri

0

kaynanam yok evli değilim ama olsaydi iyi olurdu aramız öyle düşünüyorum büyükleri seviyorum onlarla vakit geçirmeyi tatlı oluyorlar. sıcak kanlı oluyorlar.

1

benim kaynanamla aram çok iyi eşimi çok seviyorum ailesinide aynı çok seviyorum onlar benim gerçek ailem gibi çok şükür

0

suan icin henuz bir kaynanam yok ama olursa iyi anlasacagimizi dusunuyorum :)

0

benim hiçbir zaman kaynanmla aram olmadı ,yani hep eşimi benden kıskanmıştır. onun için o beni sevmez ben de onu sevmem aslında o beni çok seviyor da işte ben onu ona ayak uyduramadım için gıcık oluyor o da bunu zoruna gidiyor. hiç umrumda değil zaten konuşmuyoruz artık eşimle konuşmuyor ben de konuşmuyorum gerek yok yani konuşmaya çünkü eşime bir annelik yapmadık bana da bir anne gibi davran vardı onun için adını bile duymak istemiyorum o şahisin.

1

henüz kaynanam yok olduğunda sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum. zor bir insan olmadığı sürece anlaşacağımızı düşünüyorum.
tüm anneler kutsaldır.

0

paralel evrende kaynanamla aram iyi değil hissediyorum.

0

olduğu zaman hala bu soruyu burda bulursam söz cevaplayacam :)

0

kaynanam yok daha gencim evli değilim yani ama evlenirsem benim kaynanam la aram kötü olacağını düşünmüyorum pek

0

olmadığı için sıkıntı yok. olmamalı da diye düşünüyorum.