0

ya romantik sevende var maco sevende var kadinlari cozmek biraz zor :)

0

evet çok sever şakacı konuşkan edebiyatı güçlü etkileyici hediye alan süpriz yapan devamlı gülümseyen her dediğini yapan.erkekleri çok severler.

0

bence yerine göre davranan erkekleri daha çok severler. sürekli çiçekle böcekle uğraşan bir erkeğin de çok cazip olacağını düşünmüyorum. :) sevmesini bilsin, karşısındaki kadını anlayıp değer versin, biraz duyarlı olsun gerisi gelir zaten.

0

tabiki sever ama herşeyin fazlası zarar erkekte çok romantik olmaz azıcık olsa yeter hicbir erkek romantik değildir şimdi romantigim demeyin inanmam saten

0

kişiye göre değişir o olay ama erkek daha derinden basıyor bu duyguyu ona eminim .

0

evet romantik erkekleri, düşünceli, ilgili erkekleri sever. çünkü kadınlar hassas yapıya sahiptir erkeklere göre biraz daha fazla.

0

kadınlar yerine göre sevgi gösterir ama nedense çiçeklerle olan bağları onları romantik erkeklere bağlıyor

0

kadınlar kesinlikle romantik erkekleri sever. erkek romantik olmalı özel günleri unutmamalı, özel günler dışında küçük süprizler yapmalı ve en önemlisi sık sık sevdiğini söylemelidir.

0

tabii ki bu kişiden kişiye değişebiliyor.ama özellikle bayanların çoğu genel anlamda romantik erkeklerden ve sürpriz yapan erkeklerden hoşlandığını söyleyebilirim.

0

yerine göre. erkekta azıcık romantik olmalıdır.