0

bu düşünce herhalde erkeklere göre değişkenlik gösterir. bazı erkekler bu durumdan hoşlanmayadabilir. ama balık etli kadınlara daha ilgiyle yaklaşıldığını gördüm açıkcası belki bir kısmında böyle bir istek olabilir.

0

balık yemeyi severim ama küçük balıkları yemeyi sevmem çünkü küçük balıklar da et azıcık bir şey olduğu için adam akıllı tat alamıyorum adam akıllı tahtada madem işine zevk alırım büyük palamut büyük balıkları daha çok seviyorum mesela palamut çinekop onları ben daha çok seviyorum çünkü onlar büyük olduğu için tatlı tadı geliyor bir de ekmek arası olunca daha da güzel oluyor yani seviyorum büyük balık yemek seviyorum

0

güzellik algısının belirli sınırları yoktur bence. örneğin biri mavi gözlü insanlara bayılır öteki itici bulur. kimi sarışın sever kimi esmer. örneğin bir kadın olarak bana en güzel gelen kadın tipi orta boylu, aşısı zayıf olmayan bembeyaz tenli dalgalı siyah saçlı ela gözlü kadınlar. bir de kadında en çok kaşlara bakarım. doğal orta kalınlıkta kavisli kaşlar çok hoşuma gider. erkeklerde uzun boy yine çok zayıf olmamalı beyaz ten kumral saçlar ve yeşil göz :) eminim herkesin kafasında çok beğendiği böyle bir profil vardır fakat pratikte bunların hiçbir önemi yok. insana saygı duymayı bilen değer veren hayata dair güzel kelimeleri olan insanlar hep öndedir.

0

güzellik algısı her sene değişir. türkler balık etli sever bir yargısı vardır doğru olduğu zamanda vardır. ama kişiye göre değişir. sosyal medyada kimi güzel kabul ederlerse onun gibi olma çabası da var tabi ki. en çok tercih edilen geniş kalçalardır. zayıflıltan yana artık balık etli ve hatları belirgin kadınları tercih eden de çoktur.

0

böyle konularda genelleme yapmayı çok saçma buluyorum balık etli seveni de vardır zayıf seveni de bunu bir ırkın bütün erkek bireylerine mâl edemeyiz. türk kadınları sarışın erkek seviyor demek gibi bişey bu ama ben esmer ve kumral erkeklerş beğeniyorum. yani öznel tercihtir bunlar genellenemez

0

türk erkekleri bence rus kızlarını daha çok seviyorlar. uzun boylu, zayıf, beyaz tenli, sarışın .yani türk erkeklerinde yabancı kadınlara daha çok eğilim var ve onlara karşı balık etli kriterleri yok.

0

genelde o tipte kişileri sevdiklerini söylüyorlar.

0

çoğunlukla öyle ama ben pek sevmiyorum balık etli bayanları nedenini bilmiyorum ama zayıf bayanlar daha bi hosuma gidiyor açıkcası.

0

kesinlikle tecrübe edenler vazgeçmez kesinlikle ☺️☺️☺️☺️

0

öyle diyen var evet. çünkü kadın ele avuca gelecek o ne öyle çöp gibi diyen var. bizzat duydum bunu. :)

0

kişiden kişiye göre değişiyor genel anlamda hayır bence

0

anlamlandıramadığım bir şekilde evet. erkekler en çok balık etli kızları severler. hatta balık etinden de fazla olanları. geneli değil tamamı böyledir.

0

her ikisini de severim. hem etli hem de sebzeli benim için farketmez.

0

ne demis buyuklerimiz yemegin salcalisi kadinin kalcalisi ne oyle elbise askisi gibi diye nitelendirir cogu erkek

0

genel olarak öyle diyebiliriz. kadın dediğin etli butlu olur derler.

0

genelleme yaparsak evet ama ben çıtı pıtı bayanları daha çok seviyorum.