0

mutluluk iki taraflı bir olaydır. sen onu mutlu etmek için uğraşırken o bu konuda hiçbir çaba göstermiyorsa o zaman bir sorun vardır gerçekten. ilişkiye iki tarafın da katkıda bulunması gerekir bence. yani mutlu edecek şeyler basit şeyler hediye almanız filan çok etkiler erkekleri.

0

evlilik kutsal bir faliyettir. bir evlikte ilk basta saygı ve sevgi olmak zorunda. birde güvensiz bir ilişki asla yürümez. bir erkek mutlı bir evlilik için ilgi,sevgi,saygı,güven,hoş görü gibi şeyler bekler. bir ilişkide bunlar olmazsa o ilişki yürümez. bu sadece erkekler için diğil kadınlar içinde gecerli bir cevaptır. bu konuda herkesin görüsü aynıdır. bu saydıklarım evlilikte ve ilişkide değişmez altın kurarlardır.

0

kendi koltuğun
kendi televizyonun
kendi kumandan

0

koşulsuz şartsız itaat, sonsuz ve karşılıksız hizmet. en basit, kendi yapabileceği işlerin bile bir başkası tarafından yapılması. kısacası evlilikte krallar gibi yaşamak.

0

her gün eve geldiğinde temiz bir ev derli toplu eşyalar güzel bir şekilde hazırlanmış eşini bekleyen eş tencerede pişen güzel bir yemek kocasını çok seven bir kadın sonsuz ilgi