0

nadiren örnekleri vardır ama ben birinden nefret etsem onunla asla birlikte olmam olamam nefretin sevgiye dönüşmesi o kadar da kolay değildir bence önce nefret edeceksin nefret ettiğin zamanlar da her sözü söyleyeceksin illaki arkasında sonra iki insan da söylediklerini ve söylelenleri unutacak birlikta olacak bence çok saçma o zaman aşk ta gurur kavramı tamamiyle ortadan kalkıyor tükürdüğünü yalamak zorunda kalıyor birisis

0

evet doğrudur. en büyük aşklar nefretle başlar ben de eşimden çok nefret ediyordum, ondan sonra bir baktım adama aşık olmuşum sonra asa bı baktım evlenmişim yani.:)

0

benim başıma da geldi bu olay kavga dövüş nefret ettiğim adamla ölümüne aşık sevgili olmuştuk. 4 yıl sonra aldattı beni nitekim:)

0

yani belki bağını kişilere denk gelmiş olabilir ama aşk denilen şey kavga ile başlaması mantıksız bir şey

0

nefret ile aşk birbirine zır iki duygu olduğu için zaman ile bu iki kişi birbirine yaklaşacak ise bu duygu aynı oranda sürekli değişir ve sonunda insanın içinde o duygu yavaş yavaş tükenir ve aşka dönüşür yakınlar ise

0

dünya üzerinde gerçek aşk diye bir şeyin olduğunu düşünmüyorum en büyük aşklarda nefretle başlamaz aşk sevgi ister emek ister aşk acıtmaz nefret ettirmez. aşk diye bir kavram yoktur ayrıca.

0

hiç bir zaman nefret ediyorum dediğim birine aşık olmadım bu yüzden benim için doğru değil

1

zannetmiyorum bu dediğiniz ancak türk filmlerinde olur.. sevgi ile başlar..