0

yemek denince akĺima kuru fasulye pilav cacık gelir. yanında bir baş kuru soğan vazgeçilmez olur herkese afiyet olsun.

0

benim için her yemek vazgeçilmezdir aslında.özellikle et türü.ızgarada olursa o kokusuntadı beni mest eder zaten.kırmızı veya beyaz et ayırmam.ama kırmızı et olsa daha iyi olur.üstüne birde et baharatı yemede yanında yat.

0

benim vazgeçemediğim yemeklerin başında çiğköfte gelir. çiğköfteye bayılırım. sürekli canım ister. bol acılı, yanında yeşilik ve turşu olacak. çiğköftenin yanında ayran ya da şalgam olacak. bol bol içeceğim. çiğköfteden hariç balık, kurutma dolma, patatesli ve patlıcanlı yemekleri de çok severim. dışarı çıkarsam mutlaka tavuk dürüm alırım. çok severim. vazgeçmem. et dürümü pek sevmem. etli olarak adana kebabı çok severim. ciğeri özellikle ocak başında yenen ciğeri çok severim. bir de dışarı çıkınca kelle paça içmeyi severim özellikle sabah saatlerinde ve geç saatlerde içmeyi çok severim.

0

zeytinyağlı yaprak sarması, her çeşit balık, makarna, patates kızartması, mantı, patlıcan, mantar, patates salatası, pide, lahmacun, çiğ köfte, yeşil fasulye, turşu gibi yiyecekler vazgeçilmezleri arasında yer alır.

0

benim için yaprak sarması, lahana dolması , etli yemekler ,tavuklu yemekler, karnıyarık yani benim sevdiğim yemeklerin hepsi benim vazgeçilmezimdir yani.

0

yaprak ve lahana sarmaları vaazgeçilmezim...

1

ben etli beyaz lahana sarmasını çok seviyorum her gün olsa yerim..

0

et yemeklerinin tümü benim için vazgeçilmez yemeklerdir

0

mercimek çorbası süzme mercimek çorbası ve mercimek köftesi