1

izleyici kitlesi televizyonu arka sokaklar için açan kişiler değil de izleyecek bir şey bulamayınca vakit geçirmek adına izleyen kişilerdir. bunun olmasına imkan veren temel sebep dizinin bölümleri arasında kurgusal olarak bağlılığın fazla olmaması ve dizide olan olayların 1 bölümde başlayıp aynı bölüm içinde bitmesidir.

1

dizilerin bu kadar uzun sürmesi şahsen bana saçma gelen bir olaydır.yeni içerik dahi üretemezsin.hep aynı zırvalar ile insanların karşısına çıkarsın ama görüyoruz ki izleniyor insanlar gayet izliyor bu diziyi.eğer izlenmemiş olsaydı zaten bu kadar uzun yayın hayatı olmazdı diye düşünüyorum.

1

artık film filmlikten çıktı gerçek polisler bile emekli oldu bunlarla aynı anda polis teşkilatına giren kişiler yavaş yavaş emekli olmaya başaldı emniyet gener müdürlüğü ile görüşülüp bunlara da emeklilik verme yasa tasarısı hazırlanıp meclise verilmeli bence küçük çocuklar evlilik çagına gel film de resmen ya

1

bence uzun yıllardır devam eden bir dizinin artık daha çok oynanacak bölümü kalmadığını düşünüyorum ve yakın zamanda finali yapmaları gerektiğini diliyorum.

2

seyretmiyorum.. ilk dizi olarak yayınlandığı zamanlarda seyretmişliğim vardır.. ne o böyle uzun ciddi bazen bıktırıyorlar ama seyredeni var ki bunca yıldır devam ediyor.