0

hayalimdeki meslek gerçekleşmicek gibi ama insanında çaba göstermesi gerekir fakat hayat sizlere herkese elbet bir engel çıkarmaktadır ya bu engeli aşarsınız yada pes eder sonsuzadek sürünürsünüz. yani hayat bize bazı engeller koydu umarım o engelleri aşarız. küçükken resimim iyodi ama ne olacağıma asla karar veremedim şimdi de veremem ama elim resime yatkınmış farkettim yada umarım ben yanlış fark etmemişimdir. her sene mülakatları deniyoruz bu sene son inş gelir eğer gelmezse iş sektörüne atılıcaz gerçi baya bir yaşlanıcaz ama ne yapabikiriz işte hayat birgün yaşlanıp ölüp gidiyoruz.

0

hayalim de çok meslek vardı ama hayalimde idi gerçeğe dönüşemedi ;)

1

cumhurbaşkanı,başbakan,milletvekili,belediye başkanı,gençlik kolları başkanı yani hiçbir şey yapmadan bedavadan para alınacak işler benim hayalimdir yok bilim adamı olmakmış falan o kadar da zeka yoksunu değilim :)

0

pilot olmak isterdim cok imreniyorum keşke öyle bir imkanım olsaydı bu fırsatı yakalayabilseydim

0

ne kadar okuyup okul bitirsekde her zaman hayal ettiğimiz mesleği yapmak isteriz allahdan futbolcuyum.

0

öğretmenlikti... olacağım son senesi üniversitemi dondurdum. şimdi kitabevimi açmak için para biriktiriyorum çalışmayan halimle... ek iş gibi düşünerekten burada takılmaktayım. akmasa da damlar misali 3-5 kuruş geliyor işte.

0

uçak pilotu olmak isterdim. kuş misali özgür uçmak fazlasıyla güzel. ve aylık maaşı 25 bin 45 bin arası olması da ayrı güzel :)

0

zamanından beri avukat olmak istiyordum şuan banka finans okuyorum şaka gibi

0

hemşirelikti ilerki hayatımda bununla alakalı bir bölüm okuyacağım

0

psikolog olmayı isterdim. ya da mükemmel bir edebiyat öğretmeni. hocahanim da olmak isterdim.

1

hayatımda düşlediğim meslek kitap dükkanı sahibi olmak idi.. olmadı.. iktisatçı oldum.

0

hayalimdeki meslek aslında en çok olmak istediğim şey beden öğretmeniydi. ama maalesef olmadı bunun için de aslında pek üzülmemek gerekiyor .

0

hayalimdeki meslekler
uçak mühendisliği
doktorluk
genetik mühendisliği

0

şuan da olduğum meslek makine mühendisliği