0

galatasaray mqc sonuçlarına bakılırsa daha iyi bir takım

0

ikisi de türkiye'nin en büyük iki kulübünden biri, dünyanın sayılı derbileri arasında yer almaktadır. ben bir galatasaray'lıyım taraftarı olarak holigan değilim, sevinçlerimi abartmıyorum üzüldüğümde de zarar verecek bir şey yapmıyorum asla. galatasaraylılık ailemden abimlerden bana aşılandı, kız arkadaşım bile benim için fenerbahçeli ol lütfen dediğinde bile fenerbahçe'yi tutamadım ve onu kırmış oldum istemeye istemeye. galatasaray benim için gözyaşı sevinç mutluluk üzüntü bir ömür demek, iyi günde destekledim arkasında durdum gurur duydum.kötü günde bir gün olsun takımımı yalnız bırakmadım daha da dik durdum güçlü kaldım ve takımımla gurur duydum yine. şike operasyonu yapıldığı sene galatasaray ligi 8.tamamlamıştı, kabus gibi bir seneydi ve kızsam da takımımdan asla vazgeçmedim ve ertesi sene aslan fatih terim ile bir kükredi yer yerinden oynadı sanki. her iki kulüp de çok büyük ve bu iki kulüpsüz ligin tadı olmaz.

0

tabiki fenerbahçeliyim bu sene çok kötü gidiyor olabiliriz ama erwin koeamanla 3 maça çıktık ve bu hoca adeta bize umut oldu özellikle valbuenayı oynatması çok iyi oldu nedeni ise takımda asist yapan kimse yoktu valbuena oynadığı 3 maçta doğrudan 5 gole katkı yaptı bence erwin koeaman çok bilgili bir hoca ve oyunu çok iyi takip eden bir hoca hangi oyuncuya liderlik özelliği verceğini biliyor valbueanaya bir özgüven verdi adam öyle bir oynıyorki 60 dakika sahada kalması fenerbahçe için yeterli oluyor frey ilk zamanlar hırslıydı hırsı taraftarın hosuna gidiyordu ancak skora katkı yapamıyordu valbueana sayesinde freyde skora katkı yapmaya başladı ve oynadığı son 5 maçta 4 gol 1 asist yaptı frey benim şu an takımda en sevdiğim oyuncu böyle hırslı oyuncular çok hosuma gidiyor onu ibrahimoviçe benzetiyorlar ama ben şahsen ondaki hırsı hiç bir oyuncuda göremedim.

0

çocukluğumdan beri renklerine,armasına,asaletine hasta olduğum galatasaray'ı dünyayı verseler değişmem, benim yüzüm onunla güldü onunla yüzümde çiçekler açtı ve onunla yağmurlar da ıslandım dert sahibi oldum, karşılıksız aşk ile.metin oktay'ın galatasaray'ı tutmamda çok büyük etkisi vardır, onun bu bize aşıladığı ruhu bile gönüllerimizi titretiyor.türk futbolunun avrupa lokomotifi bir takım haline gelmemiz, hep başarıya aç bizden aramızdan çıkan evlatlarımızla başarıya gitmişizdir ve bu yüzden altyapı çalışmaları ile galatasaray'a ilan bağlılığım giderek daha da artırmıştı.galatasaray bir dünya devi, dünya markasıdır.avrupalılar da bunun bilincinde artık, cristiano ronaldo'nun arena'da ki maçta skor 0-1'den 3-1'e dönünce tribünlere şaşkın ve endişeli bakışını asla hayatımda unutamayacağım.

1

tabi ki galatasaray. akşam bir kez daha gördük bunu. fenerbahçe'yide tebrik etmek gerekir onca olumsuzluğa rağmen ikinci yarı elinden geleni yaptı.

0

iki takımdan tercih yapicak olursam galatasarayı seçerdim.

0

bence en güzel takım galatasaray :)

0

fenerbahçe ! başka tutulacak aşk yok.