0

galatasaray son maçlarında elini yüzüne bulaştırdı ve böyle devam ederse şampiyonluk hayal olur.kendini toplaması toparlanması gerekiyor.yakında türkiye kupasında da mücadele edecek bu takımlar bakalım orda ne yapacaklar?karşı karşıya geldiklerinde nasıl bir maç olacak merak ediyorum gerçekten.orda kendilerini belli eder şampiyonluk

0

ikiside olamaz çünkü bu ligde beşiktaş gibi bir takim var

0

ne kadar puan anlamında geride kalırsa kalsın, galatasaray ligin sonunu çok daha iyi getirebiliyor ve büyük takım da olmak bunu gerektiriyor.galatasaray'ı bir adım daha önde görüyorum, başakşehir'de lider hava yok takım olma konusunda. galatasaray devre arasına kadar minimum puan kaybı yaşarsa, sezonun ikinci yarısında fırtına gibi eser bitirici bir transfer sonucunda.sakatlıkları,eksikleri galatasaray'ın puan cetvelinde geride olmasında olduğunu unutmayalım, bu sorunları giderdiği vakit galatasaray şampiyonluğun en büyük favori adayıdır.galatasaray-başakşehir arasında ki oynanacak iki maçtan çıkacak sonuçlar merak konusu, bu maçlar şampiyonluğun kilit anahtarıdır.her ne kadar 11 hafta sadece geri kalmışken, oynanacak bütün maçların her birine aynı konsantre ile çıkmaları zor ve bu kritik puanlar getirecek.

0

başakşehiri şampiyon yapmazlar. ben beşiktaşlıyım başakşehir güzel futbol oynayan bi takım. ama belli kurumlara para kazandıran bi klup değil. galatasaraydan fenerbahçeden ve beşiktaştan çok daha iyi paralar kazandıkları için başakşehiri kolay kolay şampiyon yapmazlar.

0

galatasaray bu sene şampiyonluk için en çok çabalayan ve en çok olmasını istediğim takımdır

0

galatasaray bu sene şampiyon olur başakşehir olamaz çünkü tecrübesiz

0

gidişata göre başakşehir görünüyor. fakat daha çok maç var. şimdiden bşr sonuç belirtmek zor.

0

galatasaray bu sene de şampiyon olacak gibime geliyor